Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

SNEAKERS VAN PHILIPPE MODEL

Wanneer je denkt aan Philippe Model sneakers dan denk je waarschijnlijk aan kwaliteit en luxe. Dat is niet vreemd, want dat is ook wat deze schoenen daadwerkelijk te bieden hebben. De buitenkant van Philippe Model schoenen worden gekenmerkt door het symbool van het werk – een wapenschild. Hier kun je heel gemakkelijk en snel zelf zien dat je te maken hebt met schoenen de beste kwaliteit. Je hebt nog nooit zoiets gezien als deze supermooie, eclectisch chique Philippe Model sneakers.


Meer over Philippe Model sneakers


Het is een Frans sneakermerk dat elk seizoen opnieuw prachtige kwaliteit sneakers op de markt brengt. De verschillende modellen van Philippe Model zijn altijd weer uniek, en toch ook deels herkenbaar. Het merk achter de Philippe Model schoenen bestaat al sinds 1978 toen het is opgericht door Philippe Model. Hij heeft eerder gewerkt met verschillende bekende stylisten zoals Claude Montana en Jean-Paul Gaultier. De mooie ontwerpen van deze Philippe Model schoenen stonden bekend als een mengelmoes van expertise en kwaliteit. Omdat Philippe zichzelf altijd zag als een vakman ging hij altijd voor de beste kwaliteit. Hier geniet de klassieke traditie van de extra kwaliteit van het Italiaanse vakmanschap in het concept van de iconische en verfijnde Elastique lijn en in het beroemde schoeisel voor overdag dat het met de hand gestikte schild draagt als kenmerk van kwaliteit en luxe.


Overvloed aan details en oog voor details


Wanneer we kijken naar de prachtige Philippe Model sneakers dan zien de focus van het merk. Dat zorgt ervoor dat geen enkel paar schoenen gelijk is aan elkaar. Het merk is constant bezig met het evolueren met betrekking tot technieken, onderzoek naar materialen en innovatie. Een belangrijk onderdeel van deze Philippe Model schoenen is de aandacht voor details en kwaliteit. 

Kijk bijvoorbeeld even naar het voorbeeld dat we al eerder benoemden – het symbool dat op elke schoen geborduurd is. Het symbool staat voor het wapenschild van Parijs – Le Blason. Dit is een constante verwijzing naar de stad waar het merk is ontstaan. 


Een buitengewoon trendy collectie


Wanneer we kijken naar de collectie Philippe Model schoenen dan zien we een aantal prachtige kleuren terug die we gewoonweg niet kunnen missen. Ze zoeken elke kleur met de uiterste zorg uit waardoor je eindigt met een collectie die echt weet op te vallen. Ook de details en de verschillende kleuren zijn buitengewoon mooi uitgewerkt. 

Daarnaast zitten Philippe Model schoenen ook nog eens enorm comfortabel, want je hebt niets aan een paar schoenen dat er mooi uitziet maar niet lekker zit. Ze voldoen aan de laatste trends en zijn van zeer goede kwaliteit. De schoenen zitten nog comfortabel dankzij de innovatieve zool. Het maakt niet uit of je Philippe Model schoenen draagt met een casual of een trendy outfit, je kunt altijd blijven combineren. 


De belangrijkste invloed achter het ontstaan van de Philippe Model sneakers


Philippe Model wist het traditionele concept van een sneaker te verheffen door gebruik te maken van hoogwaardige materialen die voorheen alleen voor exclusieve producten of speciale gelegenheden waren bestemd. Experimenteren met edele materialen, gecombineerd met een vloeiende esthetiek en steeds zeldzamere handwerktechnieken, geeft de stedelijke avant-garde een buitengewoon echt en onconventioneel product. Allemaal natuurlijk zorgvuldig gemaakt in Italië. Dat is de verborgen kracht achter deze Philippe Model sneakers.


Welke ontwerpelementen zijn het belangrijkst bij Philippe Model sneakers?


Van het snijden van het leer tot de handmatige vervaardiging van de zool, elk detail speelt zijn rol in het omvormen van een Philippe Model sneaker tot een perfecte combinatie van comfort en vormgeving. De kleine verschillen tussen de ene sneaker en de andere moeten gezien worden als het eindresultaat van handmatige werkwijzen die niet terug te brengen zijn tot steriele industriële productie en standaard vormgeving. De verscheidenheid aan uitdrukkingsvormen en concepten veroorzaakt zowel overeenkomsten als vervormingen, mogelijkheden en risico's. Schijnbare contrasten in vorm en gebruikswijze stellen elk van de Philippe Model sneakers collecties in staat de markt aan te spreken met een eigen expressieve vibe en een hoge mate van individualiteit.

De Philippe Model Strip schoenen zijn een eerbetoon aan Parijs en introduceren een nieuw sport-luxe concept toegepast op de wereld van de sneakers en is een uitdrukking van een stedelijke, minimalistisch georiënteerde cultuur die eenvoudige en directe taal gebruikt om emotionele boodschappen over te brengen in eigentijdse sferen. Met de op de Lakers 70's geïnspireerde basketbalschoenen maakt Philippe Model een reis naar het verleden, opnieuw samengesteld met inno


De mooiste Philippe Model sneakers koop je gewoon op Miinto


Wil jij ook schoenen van topkwaliteit? Met die bekende Franse flair die je bijna nergens anders tegenkomt? Dan zijn Philippe Model schoenen een perfecte optie voor je. Want deze schoenen staan synoniem voor kwaliteit, een unieke uitstraling en iconisch design. En als je deze prachtige schoenen dan gaat kopen dan bestel je deze gemakkelijk via Miinto. Dan weet je zeker dat je deze vaak de volgende dag in huis hebt en ook nog eens voor de beste prijs. Dat is lekker shoppen! 

Verwijder alle filters

Philippe Model

pagina 1 van 9

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.