Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

ZONNEBRILLEN VOOR DAMES

Op een zonnige dag is een goede zonnebril echt een onmisbaar accessoire. En daarom heb je veel verschillende dames zonnebrillen om uit te kunnen kiezen. Want wanneer het eindeloze wolkendek in Nederland eindelijk een keer aan de kant gaat wil je natuurlijk zoveel mogelijk vitamine D opzuigen. En een mooie dames zonnebril is daarin absoluut nodig. Je zoekt dan ook een van de dames zonnebrillen die jouw persoonlijkheid benadrukt: ben je iemand die gaat voor stralend ingetogen of misschien juist zonnig en flamboyant?


Zoveel meer dan alleen bescherming


Feitelijk is een zonnebril nodig om jouw ogen tegen de Uv-straling te beschermen, maar deze dames zonnebrillen zijn zoveel meer dan dat. Het is echt een onmisbaar modeaccessoire dat een outfit helemaal af kan maken. Je kunt gaan voor een grote spiegelende statementbril en je daar achter verstoppen of juist een iets kleiner model kiezen waardoor de aandacht vooral blijft op dat mooie nieuwe jumpsuit dat je hebt gekocht.

Deze dames zonnebrillen kun je dragen voor elke eerste indruk die wil maken, dus ook tijdens een zakelijke lunch, maar ook een leuke citytrip, een dagje aan het water of gewoon even lunchen in de stad. Juist omdat er zoveel verschillende dames zonnebrillen zijn is het belangrijk om er eentje te vinden die past bij jouw gezichtsvorm en jouw look.


De juiste stappen om de perfecte zonnebril te vinden


Een mooie zonnebril kan je look direct toch naar een hoger niveau tillen- zelfs als je gewoon een jeans en een T-shirt draagt. De truc is natuurlijk te weten wat het juiste paar dames zonnebrillen voor jou is. Als je kijkt zijn er bijvoorbeeld veel dames zonnebrillen. Hoe ga je dan de juiste keuze maken? Gelukkig zijn er maar twee dingen die je moet onthouden als je op zoek gaat naar de juiste dames zonnebrillen. Je wilt een paar dames zonnebrillen vinden dat je gezichtsvorm aanvult. De hoofdregel is dat de die vorm van je zonnebril precies het tegenovergestelde moet zijn van je gezichtsvorm. Je wilt investeren in paar dames zonnebrillen met een klassieke vorm, zodat je ze vele jaren kunt dragen. Natuurlijk zijn echt modieuze zonnebrillen heel gaaf, maar de kans is wel aanwezig dat de stijl met een jaar of twee niet echt meer kan.

Hoewel elk gezicht uniek is, kunnen gezichten over het algemeen in een van de volgende vier categorieën geplaatst worden:


Vierkant Rond Hartvormig Ovaal


Eerst moet je bepalen welke van deze vier categorieën het meest bij je gezichtsvorm past, dan kun je beginnen met de jacht op de juiste zonnebril. Over het algemeen zien dames zonnebrillen er beter uit als hun vorm een contrast biedt met de algemene vorm van je gezicht.


Zonnebrillen voor ovale gezichten


Ovale gezichten hebben meestal goed geproportioneerde gelaatstrekken, waarbij het voorhoofd en de kin wat smaller zijn en de wangen meer uitgesproken. Als je een ovaal gezicht hebt heb je geluk, want bijna elke soort zonnebril past bij je. De keuze hangt dus meer af van het effect dat je zoekt. Vierkante zonnebrillen zorgen voor meer opvallende contouren, terwijl ronde zonnebrillen een zachtere indruk maken. Misschien moet je alleen erg smalle monturen vermijden, want als je die draagt dan lijkt het gezicht vaak veel langer.


Zonnebrillen voor ronde gezichten


Ronde gezichten hebben gelaatstrekken die niet uitgesproken zijn en een zachte indruk maken. Het voorhoofd en de wangen hebben meestal een gelijke breedte, en de kin is rond. Vierkante en rechthoekige zonnebrillen geven je gezicht scherpere contouren en zorgen ervoor dat het gezicht meer uitgerekt lijkt. Monturen met smalle randjes zullen dit effect nog meer benadrukken. Zogenaamde vlindervormige zonnebrillen of asymmetrische vormen, die aan de onderkant smaller zijn, bieden een mooi contrast met de zachte gelaatstrekken. Ronde en kleine monturen hebben eerder een averechts effect.


Zonnebrillen voor hartvormige gezichten


Kenmerkend voor hartvormige gezichten is een breed voorhoofd en wangen, en een smalle, iets spitse kin. Zonnebrillen die enig balans scheppen tussen de voorhoofdszone en de kin zijn hier een slimme keuze. Ze moeten de kin zachter doen lijken zonder het voorhoofd te veel te benadrukken. Een manier om dit te bereiken is met ronde monturen of aviators.


Zonnebrillen voor vierkante gezichten


Vierkante gezichten hebben een voorhoofd, wangen en kaak die allemaal ongeveer even breed zijn. Ronde zonnebrillen en aviators zijn een ideale manier om zulke gezichten te verzachten. Vlinder- en cat-eye zonnebrillen kunnen ook goed staan bij vierkante gezichten. Vierkante zonnebrillen daarentegen wekken een ietwat strenge indruk door te benadrukken wat je al hebt.


Mooie designer dames zonnebrillen


Natuurlijk kun je altijd kiezen voor een ‘standaard’ zonnebril, maar als je kijkt naar dames zonnebrillen van één van de bekende designers maak je echt indruk. Want natuurlijk is de bril zelf belangrijk, maar het merk dat je draagt zegt ook iets over jouw lifestyle en karakter. Ben je liever helemaal niet van de high-fashion of dure merken? Dan zijn er genoeg opties op Miinto waaruit je kunt kiezen.


Lekker eigenzinnig


Kies je dan voor een retro glamour uitstraling zoals we terugzien in de klassieke dames zonnebrillen van Prada? Of wil je liever een zonnebril hebben waar je zelf een eigen stijl kunt hebben? Dan zijn de Ray-Ban dames zonnebrillen helemaal perfect voor jou en moet je zeker eens kijken bij de iconische collectie. Want als bijna geen ander merk is Ray-Ban er in geslaagd om altijd aantrekkelijke zonnebrillen te maken waar je gewoon niet zonder kunt. Wil je dan toch nog eens totaal iets anders? Dan kijk maar eens bij de mooie dames zonnebrillen van Tom Ford. Deze hebben een zeer toegankelijk design en zijn daarom ook gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen.


De beste dames zonnebrillen koop je online via Miinto


Zeker nu het lekkere weer in Nederland aangekomen is willen we allemaal een van die mooie dames zonnebrillen. En dat snappen we maar al te goed. Want ze zien er niet alleen stijlvol uit, ze maken ook een outfit helemaal af als je een goede zonnebril scoort. Ben je iemand die dan kiest voor een bril van Versace? Gucci? Of misschien andere mooie merken zoals Burberry of Balenciaga? Je hebt in elk geval genoeg keuze als je gaat shoppen via Miinto. En het mooie is ook nog eens, vandaag besteld betekent morgen dat je alvast kunt genieten van een van deze mooie dames zonnebrillen!

pagina 1 van 265

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.