Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

TASSEN VAN WANDLER

Natuurlijk zijn we allemaal gek op de Italiaanse, Britse en vooral de Franse modehuizen, maar er komt ook heel veel moois vanuit Nederlandse bodem. Een van de beste voordelen hiervan is het Nederlandse merk Wandler. Dit nieuwe Nederlands lederwarenmerk is opgericht door Elza Wandler. Hoewel het concept misschien uit Nederlandse inspiratie komt worden alle ontwerpen met de hand gemaakt in Italië.

Wat mogen we verwachten als we kijken naar Wandler tassen? We hebben het dan over tassen die gemaakt worden met vintage materialen met een unieke afwerking. De reden dat Wandler zich zo goed weet te onderscheiden komt door het dynamisch kleurgebruik en de onverwachte afmetingen. Dat is wat het ontwerp van Wandler zo bijzonder maakt. Het heeft een gevoel van moderne kunstzinnigheid dankzij de unieke geometrische vormen. Ben je trouwens niet zo van de opvallende kleuren? Dan is het misschien goed om te weten dat Wandler tassen ook beschikbaar zijn in klassieke, ietwat minder opvallende kleuren. Natuurlijk zijn de meer bekende Wandler ontwerpen gewoon beschikbaar op Miinto.


Een jong, fris merk


Wandler bestaat nog niet zo lang – het is net opgericht in 2017. Toch zorgt de onderscheidende esthetiek ervoor dat dit luxe merk al snel de aandacht weet te trekken. Elk ontwerp van dit merk is een reflectie van Elza Wandler zelf. We zien dat terug in het dynamisch kleurgebruik, heldere vormen en uitmuntende kwaliteit. De tassen blijven zacht maar hebben toch structuur – een echte aanvulling voor je garderobe. Dat kun je ook gelijk terugzien, want veel modellen en stylisten zijn helemaal gek van Wandler tassen. Dat is ook een van de redenen dat Wandler zo snel is gegroeid, er zijn genoeg beroemdheden gespot op Instagram met deze prachtige modellen.


Wat je mag verwachten met Wandler


Wandler staat bekend om de handgemaakte tassen die zowel elegant als een beetje kunstzinnig zijn. Dit komt omdat het luxe leer in unieke vormen wordt gegoten, dat zorgt voor die sprekende, kunstzinnige en vooral moderne stijl. Het maakt niet uit wat je gaat doen, er bestaat wel een stijlvolle tas van Wandler om je gezelschap te houden. Ze hebben zowel crossbodytassen, heuptassen en natuurlijk handtassen.

De Hortensia is misschien de meest bekende en populaire van de Wandler tassen. Deze is beschikbaar in verschillende formaten – klein, midden en groot. De beroemde trapeze vorm maakt het een bijzondere tas en deze blijft altijd in goede conditie vanwege de perfecte afwerkingen en het Italiaanse kalfleer.


Wandler tassen bij Miinto


Met Wandler tassen gaan we allemaal net een stapje verder, het is hier echter puur design van Nederlandse bodem. En natuurlijk moet je voor echt design altijd iets meer betalen. Het voordeel is natuurlijk wel dat de Wandler tassen bij Miinto een echte investering zijn, ze zullen (als je er goed voor zorgt) uiteindelijk alleen meer waard worden. En bij ons kun je natuurlijk shoppen vanuit de luie stoel, lekker gemakkelijk. Zo heb je jouw nieuwe tas morgen al in huis. En als de tas toch niet helemaal aansluit bij jouw outfit? Dan kun je hem altijd gemakkelijk retour sturen.

Verwijder alle filters

Wandler

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.