Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Gratis verzending vanaf 100€

Retourneren tot 15 januari

SLIPPERS VOOR DAMES

Voor lekker naar het zwembad of naar het strand met warm weer, of misschien als het perfecte accent om jouw te gekke zomerse outfit helemaal af te maken. Het maakt niet uit waar je voor kiest, met de beste slippers krijg je de zomer in jouw bol. We hebben hier voor vrouwen echt een paar van de allermooiste slippers die je maar kunt krijgen. Je kunt hier zomerstappers vinden met diverse printjes en natuurlijk in verschillende kleuren. Het maakt niet uit of je een paar slippers zoekt met of zonder hak, van geklede leren slippers tot badslippers, je gaat het hier allemaal vinden


Doorontwikkeld van gemak tot luxe


Toen ze voor het eerst zijn ontworpen kochten de meeste mensen slippers vanwege hun praktische nut. Maar tegenwoordig kun je echt een fashion statement maken met een mooi paar slippers. Natuurlijk is het mooi dat jouw slippers lekker zitten en dat ze gemakkelijk gedragen worden, maar je wil toch ook echt wel een beetje indruk maken?

Tegenwoordig worden de traditionele slippers steeds normaler om te dragen buitenhuis. Ze zijn met lekker weer niet meer uit het straatbeeld te denken. Vroeger waren ze misschien vooral zwarten en donkerblauw, tegenwoordig kun je slippers krijgen in allerlei verschillende opvallende en gekke kleurtjes. 


Gemakkelijk het hele jaar door dragen


Je kunt een paar slippers het hele jaar doordragen – geloof je ons niet? Het is toch echt zo. Want je schiet lekker snel in een paar slippers. En misschien vooral dan s’ avonds thuis wanneer het winter is, maar we zien ze ook steeds vaker terug op het terras wanneer het zomers lekker is. Je draagt ze met lekker weer onder jouw dagelijkse outfit, maar ook een nette slipper combineren met een jurk is helemaal perfect. Je kunt zelfs een jurk mooi afkleden door bijvoorbeeld voor een paar slippers te kiezen met wat steentjes erop. 

Maar welk paar past dan precies bij jou? Een perfecte match krijgen met betrekking tot slippers kan nog best wel een beetje lastig zijn. Veel vrouwen klagen bijvoorbeeld met de ultra-goedkope slippers over een slechte ondersteuning aan de voetzolen of dat ze naar een paar uur wandelen al blaren hebben staan. Het is daarom altijd goed om te kijken welke soort slippers bij jouw voet passen en ze vooral even in te lopen voordat je aan een stadswandeling begint.


De mooiste slippers bestel je op Miinto


Een paar slippers kan altijd, of je nu gewoon thuis aan het loungen bent of wanneer je op vakantie bent. En de beste collectie slippers vind je natuurlijk bij Miinto, want hier vind je echte high-fashion items zoals Versace en Prada, maar ook de iets meer betaalbare versies zoals DSquared en Reef. Het maakt niet uit welke slippers jij zoekt, je gaat ze vinden op Miinto. En natuurlijk wil je ze dan ook het liefst gelijk morgen in huis, nog een reden extra om op Miinto te bestellen. Want naast de grootste collectie heb je hier vaak de volgende dag jouw nieuwe slippers al in huis. 

pagina 1 van 44

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.