Gratis verzending vanaf €50,- | Shop bij de beste zelfstandige kledingwinkels
Shop bij de beste zelfstandige kledingwinkels
Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EUR EN GRATIS RETOURNERING
Mandje
0

Je winkelmandje is leeg

Retourneren van producten

Wupti! Vanwege vertragingen in ons systeem is het momenteel niet mogelijk om de aangifte te registreren. Probeer het over 48 uur opnieuw.
Je order ID of email adres is niet juist ingevoerd
 • Waar vind ik mijn order ID?
  Je order ID kun je vinden in de rechter hoek van de order bevestiging. Je hebt je order bevestiging ontvangen via de mail en in het pakket.\nVanwege vertragingen in ons systeem is het momenteel niet mogelijk om de aangifte te registreren. Onze excuses voor het ongemak en we doen ons best om dit op te lossen. Probeer het over 48 uur opnieuw.
 • Wat is de retourtermijn?
  Indien je wenst te retourneren, heb je vanaf ontvangst van het pakket,14 dagen de tijd om je retour aan te melden via de website.\nVanwege vertragingen in ons systeem is het momenteel niet mogelijk om de aangifte te registreren. Onze excuses voor het ongemak en we doen ons best om dit op te lossen. Probeer het over 48 uur opnieuw.
 • Is het mogelijk om een product te ruilen?
  Het is helaas niet mogelijk om een product te ruilen. Je bent welkom om het artikel te retourneren en dan een nieuwe bestelling te plaatsen. Let op, je hebt 14 dagen de tijd om je artikel als retour aan te melden, vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt.
 • Kan ik gratis retourneren?
  Ja, je kunt gratis retourneren indien je het retourlabel van Miinto gebruikt. Als je geen retourlabel hebt gekregen bij ontvangst van het pakket, dan krijg je deze via de mail wanneer je de retour aanmeld.
 • Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?
  Zodra de boetiek jouw retour heeft ontvangen, krijg je een email dat de retour is verwerkt. Na ontvangst van deze mail kun je jouw geld binnen 1 tot 5 werkdagen verwachten als u met IDEAL heeft betaald. Als je voor Afterpay hebt gekozen, zal het bedrag in mindering worden gebracht op de factuur.
 • Retour proces
  1. Registreer de producten die je wilt retourneren
  2. De artikelen die je wilt retourneren dien je in een tas of doos te doen
  3. Knip het retour formulier and stop het in het retour pakket
  4. Plak de retourlabel op het pakket
  5. Geef je pakketje binnen 14 dagen af bij een bezorg punt
  6. Het aankoop bedrag wordt teruggestort