Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Vind uw favoriete producten

Menu

Retourneren van producten

Als de artikelen niet passen, heeft u 14 dagen de tijd om deze retour te sturen. Vul het onderstaande formulier in om uw retour aan te melden.

Je order ID of email adres is niet juist ingevoerd
 • Waar vind ik mijn order ID?
  Je order ID kun je vinden in de rechter hoek van de order bevestiging. Je hebt je order bevestiging ontvangen via de mail en in het pakket.
 • Wat is de retourtermijn?
  Indien u wenst te retourneren, heeft u vanaf ontvangst van het pakket, 14 dagen de tijd om uw retour aan te melden via de website.
 • Is het mogelijk om een product te ruilen?
  Het is helaas niet mogelijk om een product te ruilen. Je bent welkom om het artikel te retourneren en dan een nieuwe bestelling te plaatsen. Let op, je hebt 14 dagen de tijd om je artikel als retour aan te melden, vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt.
 • Kan ik gratis retourneren?
  Wanneer u artikelen wenst te retourneren, zullen wij u voorzien van alle benodigde retourlabels. Er geldt een retour verzendkost van 5€ per artikel. Deze kosten zullen zichtbaar zijn in het overzicht voordat u het retourformulier indient. Indien u een beschadigd of verkeerd artikel heeft ontvangen, zorg er dan voor dat u foto's van het artikel maakt voordat u het retourneert.
 • Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?
  Zodra de boetiek jouw retour heeft ontvangen, krijg je een email dat de retour is verwerkt. Na ontvangst van deze mail kun je jouw geld binnen 1 tot 5 werkdagen verwachten als u met IDEAL heeft betaald. Als je voor Klarna hebt gekozen, zal het bedrag in mindering worden gebracht op de factuur.
 • Retour proces
  1. Registreer de producten die je wilt retourneren
  2. Verpak de artikelen die u wenst te retourneren in de tas of doos waarin het is geleverd. Alle artikelen moeten in de originele verpakking en in goede staat geretourneerd worden, en labels mogen niet zijn verwijderd.
  3. Knip het retour formulier and stop het in het retour pakket
  4. Plak het retourlabel op het pakket. Vermijd het gebruik van merkverpakkingen, bijv. schoenendozen als verzendmateriaal. Je kunt in plaats daarvan de Miinto-doos of -tas gebruiken zoals je deze bij levering heeft ontvangen.
  5. Geef je pakketje binnen 14 dagen af bij een bezorg punt
  6. Het aankoop bedrag wordt teruggestort

  Als u een DHL Express-pakket retourneert, bieden ze gratis thuisafhaling aan. Boek hier een tijdslot. U vindt de instructies voor het boeken van een pick up hier.