Het retourbeleid van Miinto

Bij Miinto heb je 14 dagen het recht om de producten te passen en te retourneren. Als je niet tevreden bent met je aankoop kun je het product retour melden via het onderstaande retourformulier. Vul binnen 14 dagen van ontvangst één retourformulier in voor elke bestelling die je terug wilt sturen. Stuur de producten vervolgens binnen 14 dagen na retourmelding terug naar de winkel om je aankoopbedrag terug te vorderen. Let op! Indien je bij meerdere winkels hebt besteld, zul je ook naar meerdere winkels moeten retourneren.

Alle producten dienen in nieuwstaat met originele kaartjes en labels zijn ontvangen door de winkel. Je bent zelf verantwoordelijk voor het pakketje totdat het bij de winkel is aangekomen. Bewaar daarom altijd goed je retourbewijs met het Track & Trace nummer, zodat jij de locatie van het pakketje kunt achterhalen mocht er onderweg iets misgaan. Daarnaast kun je met het retourbewijs van je retourzending de retourkosten vergoed krijgen in de vorm van een voucher! Mail daarvoor een foto van je retourbewijs naar info@miinto.nl. Wij controleren je retour en jij ontvangt een tegoedbon ter waarde van de retourkosten. Heb je een klacht over een artikel of is het verkeerde artikel geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@miinto.nl. Bekijk voor meer info en de voorwaarden: www.miinto.nl/retourproces.

Retournering. Stap 1

Heb je items ontvangen die beschadigd zijn bij aankomst of wil je een verkeerde maat terugsturen? Vul dan onderstaand retourformulier in.

Jouw bestellingen
Je e-mailadres
Telefoonnummer
Wat zou je graag willen?
Waarom stuur je dit item terug?

Vul één retourformulier in voor elke bestelling die je terug wilt sturen.