Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

SNEAKERS VAN DSQUARED2

Het concept van Dsquared2 sneakers is opgericht door Dean en Dan Caten – een Canadees-Italiaanse tweeling. Hoewel ze in Canada geboren zijn gingen ze in 1995 naar Italië nadat ze hun modeopleiding hadden afgerond. Daar presenteerden ze ook hun eerste collectie. En dat doen ze nog steeds enorm goed – want als een van de weinige merken kwam Dsquared2 enorm sterk uit de huidige situatie. Dat doen ze met opvallende materialen, grote teksten, ruwe afwerkingen en eigenzinnige prints

En die stoere twist die zien we natuurlijk ook weer terug in de Dsquared2 sneakers. Want het merk heeft als geen ander door wat een modebewuste man het liefst zou dragen. Dat kunnen ze iedere keer opnieuw vertalen in kleurrijke sneakers waar je zeker in op gaat vallen. 


Meer over de Dsquared2 sneakers


Als er iets waar het Canadese modemerk bekend om is geworden dan is het de provocerende, stoere en rebelse stijl. Als je dan ook een paar Dsquared2 sneakers draagt is het geen optie meer om niet opgemerkt te worden. Daarnaast worden alle sneakers ook nog eens gemaakt van hoogwaardige materialen in combinatie met het beste vakmanschap. Dat zorgt er weer voor dat elke van de beschikbare Dsquared2 sneakers een eigen stijl heeft. 

Daarnaast zijn Dsquared2 sneakers ook nog eens beschikbaar in een grote variatie van kleurencombinaties, wat er weer voor zorgt dat je deze gemakkelijk kunt combineren met bestaande kledingstukken. Dus als je zoekt naar trendgevoelige en vooruitstrevende schoenen dan zijn de Dsquared2 sneakers zeker een goede optie.


Een statement maken


De Dsquared2 sneakers laten duidelijk de ‘urban vibe’ van het merk zien. Je kunt natuurlijk kiezen voor de standaard wit en zwart variaties maar er zijn ook genoeg kleurrijke en uitbundige artikelen die de Dsquared2 sneakers juist zo bijzonder maken. Daarnaast hebben deze sneakers vaak opvallende versieringen, soepel leer en details zoals metallic delen, schaduwcontrasten en statement textuur. De combinatie van het gevoel van zelfverzekerde mannelijkheid en vakmanschap maken dit schoenen die je gewoon wil hebben.


Dsquared2 sneakers koop je natuurlijk op Miinto


Als modebewuste man wil je natuurlijk een paar mooie sneakers hebben die je niet alleen goed kunt combineren, maar ook nog eens duidelijk aangeven waar je voor staat. Met Dsquared2 sneakers heb je die optie, en gezien de vele kleuren heb je ook meer dan genoeg variatie om uit te kiezen. Het maakt niet uit wat je op dit moment al in jouw kledingkast hebt hangen, er is altijd een optie bij deze Dsquared2 sneakers.

Daarnaast kun je op Miinto heel snel zien welke verschillende schoenen er allemaal zijn. Ben je bijvoorbeeld fan van de 551? 101? Of ga je misschien voor Icon? Wat je ook mooi vindt, je gaat het allemaal vinden bij Miinto. En vergeet niet dat je vaak jouw nieuwe Dsquared2 sneakers de volgende dag al in huis hebt. En laten we eerlijk zijn – wie wil er nou wachten voordat ze deze mooie nieuwe sneakers aan kunnen doen?

Verwijder alle filters

Dsquared2

pagina 1 van 5

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.