Geweldige keuze uit meer dan 3.000 merken | Gratis verzending vanaf €50 en gratis retourneren
Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EUR EN GRATIS RETOURNERING

GRATIS VERZENDING VANAF €50

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Home Heren Jassen
Back

Jassen van Stone Island

Het was de Italiaan Massimo Osti die het merk Stone Island in 1982 in de regio rond Bologna oprichtte. Al vanaf het prille begin was Stone Island een absolute pionier wat betreft design en innovatie. Na slechts een jaar kreeg Massimo Osti zakelijke steun in de vorm van een andere Italiaan: Carlo Rivetti. Deze man zou het volledige merk een decennium later zelfs volledig overnemen, maar niet zonder de belofte dat hij de oorspronkelijke ziel van Stone Island in ere zou houden.

Stone Island verkiest al sinds het begin van de jaren 80 voor duurzame en vernieuwende materialen, waarbij keer op keer veel onderzoek werd gedaan naar kleuren, vezels en materialen. In de beginjaren richtte Stone Island zich voornamelijk op het ontwerp van sport- en werkkleding met extra aandacht voor innovatie en techniek. Hierdoor was het merk doorheen de jaren opvallend vooruitstrevend wat betreft onderzoek naar een brede waaier van textielsoorten.

Ook in de eerste twee decennia van de 21e eeuw zijn onderzoek en functionaliteit uitermate zichtbaar in de collecties van Stone Island. Op zich is dit niet verrassend, aangezien het laboratorium een belangrijke rol speelt in het designproces. Tegenwoordig is Stone Island vooral bekend als een modehuis met een rebels kantje dat er telkens opnieuw in slaagt om mode en bruikbaarheid op een schijnbaar moeiteloze manier met elkaar te combineren. Ook de Stone Island jas is hier een uitgesproken voorbeeld van!

De Stone Island jas: een niet te missen klassieker

Een van de Stone Island-items die niet mag ontbreken in je garderobe, is de klassieke Stone Island jas. De stoere en sportieve designs vallen ontzettend in de smaak bij influencers, modeliefhebbers en stijliconen van de hele wereld. Het valt trouwens op dat verschillende artiesten gespot worden in een Stone Island jas. Dit is deels te verklaren doordat het label graag samenwerkt met talrijke artiesten en kunstenaars.

Trendy functionaliteit met een vleugje nonchalance

Als je jezelf trakteert op een Stone Island jas kun je rekenen op een ontspannen maar modieuze look. Een Stone Island jas is de ideale combinatie van doelgerichte mode en hedendaagse trends. Net zoals andere items van dit Italiaanse label is een Stone Island jas te herkennen aan de afneembare patch. Stone Island laat zich qua stijl niet zomaar in een hoekje duwen en laat zien dat de toekomst een intrigerende mix van culturen is. De ontegensprekelijke boodschap van het merk is dan ook om in alle omstandigheden 100% trouw aan jezelf te blijven.

Bodywarmers, gewatteerde jassen, leren jassen, outdoor jassen, regenjassen, trenchcoats, mantels en zomer- en winterjassen … Op Miinto kun je zo goed als elke Stone Island jas kopen. Het maakt niet uit naar welk model je voorkeur uitgaat; je mag er zeker van zijn dat je precies datgene vindt waar je naar op zoek bent!

Filter (1)
Prijzen in nl  EUR
Sale   Premium brands  

199 resultaten

Pagina 1 van 2

Volgende

Pagina 1 van 2