SUMMER SALE - Bespaar tot wel 70% | Shop buitengewone deals direct van lokale boetieks  

SUMMER SALE - Bespaar tot wel 70%

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EUR EN GRATIS RETOURNERING
Mandje
0

Je winkelmandje is leeg

Home Merken YiY
Back

YiY

Live Life Consciously

YiY maakt duurzame, luxe en functionele accessoires die ‘conscious living’ uitdragen. ‘Conscious’ van buiten omdat onze produkten duurzaam en ethisch verantwoord worden gemaakt. ‘Conscious’ van binnen door verbinding te maken met (jouw) natuur, Your Inner You.

The personal bag feeding your soul

Centraal bij YIY staan dames handtassen. Zij zijn je soulmate en reizen altijd met je mee. YiY leest als ‘jij’ in het Nederlands. YIY is er vóór jou. Vrouwen willen hun tas - hun soulmate - graag kunnen personaliseren en dat kan met unieke tokens afkomstig uit de natuur gemaakt van edelstenen, fossielen en afgeworpen gewei. Je kunt je tas (steeds) een andere look geven afhankelijk van hun betekenis, jouw stijl of Your Inner You. Elke token is uniek, net als jij en maken jouw soulmate helemaal van jou.

YiY heeft de prestigieuze Butterfly Mark ontvangen van Positive Luxury uit London en is daarmee een conscious luxury Brand to Trust.

De tassen worden handgemaakt in een klein familie-atelier in Spanje met een ongelooflijke traditie en vakmanschap. Het gewei – symbool voor de kracht en elegantie van de natuur - wordt elk jaar afgeworpen en volgt daarmee de natuurlijke cyclus. Het wordt gevonden in de Europese bossen.

De tokens zijn handgemaakt in Amsterdam.

Op jouw reis, moment voor moment, is een tas van YiY jouw persoonlijke en ultieme soulmate.

Filter

39 resultaten

  • 1
  • 1