Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Diesel

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

DIESEL

Toen Diesel in 1978 werd opgericht door Renzo Rosso, was diesel een nieuwe energiebron die symbool stond voor kansen. Een brandstof voor het leven om een alternatief pad door de modewereld te bewandelen, een pad geplaveid met denim. Vier decennia later is er een nieuw tijdperk aangebroken bij Diesel in 2020, waarbij Creative Director Glenn Martens het heden en de toekomst van het merk vormgeeft. Van Diesel-iconiciteit tot een nieuwe wereld gebaseerd op Denim, Pop en Street Reality.

Diesel herwint nu zijn positie als het meest vooruitstrevende denimmerk ter wereld en herdefinieert zijn denimaanbod om zich aan te sluiten bij een nieuwe generatie en de cultuur vooruit te helpen.

We hanteren een holistische benadering bij het ontwerpen van “For Responsible Living”-producten, waarbij we ervoor zorgen dat alle stoffen, behandelingen en afwerkingen voldoen aan verantwoorde, milieubewuste normen.

We streven ernaar de kracht van het samenkomen in de echte wereld te vergroten, waarbij we het als onze rol als marktleider beschouwen om een boeiende, onderscheidende en deelbare cultuur te creëren en te ondersteunen.

Diesel begrijpt de kinderen van vandaag volledig. Ze willen niet zo cool zijn als volwassenen; ze willen op hun eigen speelse, wilskrachtige en zorgeloze manier cooler zijn dan zijzelf, waardoor het een geliefd merk voor kinderen wordt. Door hoogwaardige stoffen en een innovatieve aanpak te combineren, levert elk stuk comfort en duurzaamheid die past bij de actieve levensstijl van kinderen. Diesel Kid bekijkt de wereld door de ogen van kinderen, stimuleert de verbeelding en wordt de vertegenwoordiger van een gelukkige jeugd.

Verwijder alle filters

Diesel

pagina 1 van 49

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.