Gratis verzending vanaf €50,- | Shop bij de beste zelfstandige kledingwinkels
Shop bij de beste zelfstandige kledingwinkels
Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EUR EN GRATIS RETOURNERING
Mandje
0

Je winkelmandje is leeg

Home Merken Off Side
Back

Off Side

Casual bovenkleding met een sportief karakter en een eigen identiteit van uitstekende kwaliteit! Off Side is een Nederlands aan sport gerelateerd merk welke exclusieve kwaliteits kleding maakt voor mannen en vrouwen. Veelal wordt gebruik gemaakt van natuur- duurzame stoffen zoals biologisch katoen, bamboe of gerecycled polyester. Kernwoorden zijn sportief, herkenbaar, trendy, duurzaam, rebels en exclusief.

Identiteit en herkenbaarheid

Herkenbaarheid en identiteit is erg belangrijk voor een merk. Onze doelgroep wil zich onderscheiden en zich identificeren als sporter. Kwaliteit, lekkere stoffen en een mooie pasvorm is daarbij erg belangrijk. Op ieder kleding stuk is het logo duidelijk zichtbaar. Bij sweaters en diverse shirts is er een 5-kantig 3D pvc logo op de arm gestikt.

Oranje is onze herkennings-kleur

De kleur welke Nederland trots maakt en een kleur welke direct in het oog springt. Ieder kleding stuk heeft de orange tab links onder aan het kledingstuk.

GRATIS Organic cotton tas

Al onze kleding wordt geleverd in een herbruikbare katoenen rugzak. Deze trendy rugzak kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, is erg praktisch en makkelijk in de wasmachine wasbaar. Duidelijk herkenbaar door een groot opgedrukt logo en een oranje logo tab aan de zijkant.

Be yourself, there are already plenty of others.... Off Side

Filter

0 resultaten

Geen producten gevonden

Probeer je zoekopdracht te verfijnen met behulp van de filters hierboven.