Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

NICK FOUQUET

Nick Fouquet is het beroemde hoedenmerk dat in L.A. door de ontwerper van hetzelfde naam is opgericht. Met een talent voor het creëren van unieke en op maat gemaakte hoeden, heeft Fouquet een duurzame impact op de modewereld gemaakt. Beroemd om zijn kenmerkende en verfijnde stijl, heeft het ontwerp van Nick Fouquet al snel een sterrenstatus gekregen, gedragen door hoogwaardige celebrities zoals Madonna, Pharrell Williams en ook Johnny Depp.

Geschiedenis van een Hoedenmaker


Nick Fouquet heeft altijd een passie voor hoeden gehad en daardoor heeft hij besloten om naar Venetië, Californië te verhuizen en zijn eigen merk op te richten. Met inspiratie uit zijn reizen over de hele wereld en zijn liefde voor oude wereldvaardigheden, fuseert Fouquet modern design met traditionele technieken om hoeden te maken die een opvallende verklaring afleggen.

Duik in de Wereld van Nick Fouquet


Elke hoed van het merk Nick Fouquet is handgemaakt en een representering van vakmanschap. Ze zijn niet zomaar accessoires, ze zijn een verhaal, iets om te koesteren en met tijd nog waardevoller te maken. Er wordt altijd kwaliteitsleer gebruikt en elk ontwerp wordt met zorg en precisie met de hand afgewerkt.

De Unieke Kenmerken van het Merk


Wat Nick Fouquet uniek maakt is zijn aandacht voor detail en vernieuwende ontwerpen. Door te spelen met materialen, en onverwachte kleuren en patronen te gebruiken, creërt Fouquet collecties die zowel klassiek als edgy zijn. Veel van de hoeden zijn afgewerkt met een handgemaakte matchstick, een kenmerk van Fouquet's rebelse geest en non-conformistische stijl.

Bricken Back Glamour met Fedoras


Eén van de meest populaire stijlen van Nick Fouquet is de Fedora hoed, geliefd voor zijn veelzijdige en tijdloze ontwerp. Of het nu is gedragen met een pak of een casual outfit, een Fedora voegt altijd een vleugje ouderwetse glamour toe. De combinatie van kwaliteitsmaterialen, uitzonderlijk vakmanschap en unieke details zoals de kenmerkende lucifer maakt elke Fedora een fashion statement.

De Nick Fouquet Collectie bij Miinto


Op Miinto vind je een selectie van de unieke en op maat gemaakte hoeden van Nick Fouquet, allemaal geschikt voor elke fashion liefhebber. Van metalen hoeden tot de klassieke Fedora, er is een stijl voor elke individualiteit en voor elke outfit. Met de waarborging dat elke hoed is gemaakt met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, kunt u er zeker van zijn dat, zodra u een Nick Fouquet hoed bezit, u een stukje handgemaakte luxe bezit. Het dragen van een hoed van Nick Fouquet heeft iets bijzonders, een gevoel van klasse en kwaliteit, gecombineerd met een out-of-the-box ontwerp. Het merk belichaamt de L.A. levensstijl met hoeden die zowel stoer als elegant zijn. Door bij Miinto te winkelen, krijg je de zeldzame gelegenheid om deze unieke stukken bezitten en deel te nemen aan het inspirerende verhaal dat Nick Fouquet met elk stuk weeft. Deze hoeden zijn niet alleen stijlvolle accessoire, ze zijn een verhaal en een uitspraak, en laten op prachtige wijze zien dat mode zoveel meer is dan alleen kleding dragen.

Verwijder alle filters

Nick Fouquet

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.