Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

NAKED & FAMOUS DENIM

Naked & Famous Denim is een Canadees denimmerk dat zich onderscheidt door de productie van ongebruikelijke en unieke jeans voor mannen en vrouwen. Het merk past MIJN geavanceerde technieken toe en combineert dit met onderscheidende stoffen en unieke seksuele pasvormen om kwaliteitsjeans te creëren die klasse en stijl belichamen.

De Oorsprong van Naked & Famous Denim


Naked & Famous Denim werd in Canada geboren uit de visie van Brandon Svarc, die het merk in 2008 oprichtte. Svarc wilde een merk creëren dat de wearability van jeans combineerde met de uitdrukking en individualiteit van zijn dragers. Het resultaat was een merk dat zich onderscheidt door unieke en ongebruikelijke jeans te produceren die absoluut opvallen in het hedendaagse modewereld.

Ontdek Naked & Famous Denim


Naked & Famous Denim is een merk dat bekend staat om de creatie van unieke en hoogwaardige jeans met boeiende en ongebruikelijke materialen en pasvormen. De jeans zijn met de hand afgewerkt en onderscheiden zich door de zorgvuldige aandacht voor details en de compromisloze focus op kwaliteit en autonominie.

Wat maakt Naked & Famous Denim uniek?


Een onderscheidend kenmerk van Naked & Famous Denim is hun toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en stijl in de productie van hun jeans. Ze gebruiken alleen zo genaamde "Raw Denim", oftewel ongewassen en onbehandelde denim om hun jeans te maken. Het merk heeft vaak ongebruikelijke en onconventionele keuzes gemaakt in hun stoffen, zoals de introductie van jeans gemaakt van Kasuri denim of jeans met een glow-in-the-dark-afwerking.

Gekleurde Collecties van Naked & Famous Denim


Naked & Famous Denim is vooral herkenbaar aan hun artistiek geschilderde denim collecties. Ze waren een van de eerste merken die gekleurde denim pakken introduceerden, die werden geroemd om hun mix van kwaliteit, stijl en innovatie.

Naked & Famous Denim Kopen op Miinto


Als je op zoek bent naar iets unieks dat je persoonlijkheid en stijl op de juiste manier uitdrukt, dan is Naked & Famous Denim het juiste merk voor jou. zijn collecties op Miinto, hier kun je op je gemak door de diverse unieke stukken bladeren en precies vinden wat je nodig hebt. Een keuze voor Naked & Famous Denim is een keuze voor kwaliteit, individualiteit en unieke expressie. Elk stuk is ontworpen en geproduceerd met een compromisloze aandacht voor details en kwaliteit, en de onderscheidende stijlen en stoffen betekenen dat je erop kunt vertrouwen dat elke aankoop een uitdrukking is van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Ontdek nu hun collectie.

Verwijder alle filters

Naked & Famous Denim

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.