's Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en gratis retournering
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Vind uw favoriete producten

Menu

GRATIS VERZENDING VANAF €100

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Terug

FREEQUENT

Als luxe dameskledingmerk doet Freequent het net even iets anders. Natuurlijk moet kleding mooi zijn en moet er de show mee kunnen stelen, maar het moet ook lekker zitten! Daarom heeft Freequent een combinatie van kleding die je gelijk een modieus aanzien geeft en ook nog eens heerlijk zit. De schitterende materialen, zachte en warme leuren en spontane printjes zorgen ervoor dat jij je altijd goed voelt in deze kleding. Je mag gezien worden in de leuke outfits van dit Deense merk!

Het is ook duidelijk dat de oprichters van dit mooie merk geloven dat iedere vrouwen toegang moet hebben tot natuurlijke, mooi kleding. De oprichters van Freequent proberen vrouwen te laten lachen en stralen zodat ze zich helemaal zichzelf kunnen voelen in de verschillende collecties. Het is een jong bedrijf dat nog maar sinds 2009 bestaat, maar zichzelf nu al zo kan profileren. Juist de combinatie tussen comfort en fashion is een blend die ze constant opnieuw aan het opzoeken zijn.

Geïnspireerd door de wereld

Het is een grote wereld waar we op leven en daar laten de ontwerpers van Freequent zich ook flink door inspireren. Er is altijd seizoen weer een inspirerende rol voor modesteden zoals New York, Parijs, Londen en Milaan. De kleding wordt milieuvriendelijk geproduceerd en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Juist het feit dat Freequent zich als relatief jong bedrijf zo constant laat inspireren vinden we leuk om te zien.

Het mooie daarvan is natuurlijk dat ze constant bezig zijn met die creatieve mindset. Ze gaan op een gegeven moment achter elke hype aan – en dat zorgt er juist weer voor dat Freequent er altijd volgens de laatste modetrends bijloopt. Een bedrijf wat zich totaal niet laat remmen en de creativiteit de volledig vrije loop laat, dat is super leuk om te zien!

Ook oog voor het milieu

Een van de mooiste dingen aan Freequent is het feit dat het bedrijf niet alleen oog heeft voor fashionable en stijlvolle kleding, maar ook ervoor zorgen dat we als consumenten altijd een betere wereld tegemoet gaan. Daarom zorgen ze er ook voor dat zowel mens als milieu niet wordt blootgesteld aan schadelijke chemicaliën. Als gevolg gaan ze met leveranciers dan ook echt langdurige relaties en worden de goederen die ze krijgen streng en voortdurend gecontroleerd. Dat zorgt er dan weer voor dat we uiteindelijk toch een net iets beter gevoel krijgen bij Freequent.

De Freequent sale bij Miinto

We snappen heel goed dat je misschien wel eens op zoek wil gaan naar Freequent in de sale. Ondanks het feit dat je al niet te veel betaalt voor Freequent wil je altijd een koopje – welke vrouw is daar nu geen fan van? En je hebt geluk, want bij Miinto krijg je sowieso al vaak de beste prijs en hebben we ook nog eens regelmatig sale! Maar als jij jouw perfecte nieuwe outfit hebt gescoord wil je niet meer wachten. Vandaar dat je jouw kleding vaak ook de volgende dag in huis hebt. Dus denk je over Freequent kleding? Denk dan ook aan Miinto!

Filter

87 resultaten

  • 1

Pagina 1 van 1

  • 1

Pagina 1 van 1