Geweldige keuze uit meer dan 3.000 merken | Gratis verzending vanaf €50 en gratis retourneren
Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EUR EN GRATIS RETOURNERING

GRATIS VERZENDING VANAF €50

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Home Merken Vans
Back

Vans

Er zijn heel wat populaire Vans schoenen in onze collectie. Het merk Vans is ook één van de meest verkochte merken, want deze schoenen blijken bijzonder populair voor dames, heren, en kinderen.

Natuurlijk zijn bepaalde modellen van dit merk meer populair dan anderen. Schoenen in zwart dragen meestal de voorkeur, maar er zijn ook andere kleuren waarvan je kan profiteren. De inspiratie van de ontwerper Paul van Doren lag altijd bij alternatieve elementen, en dit is zeker duidelijk wanneer je kijkt naar de nieuwe Vans collectie.

Wil je meer ontdekken over dit merk en de collectie schoenen? Benieuwd naar de meest populaire modelletjes in de nieuwe collectie van dit merk? Bekijk zeker ons overzicht van de bestsellers hieronder.

De Old Skool VD3ZBLK

De meest verkochte schoen van dit merk is de Old Skool VD3ZBLK, een schoen in het zwart met de typische alternatieve elementen waarvoor Paul van Doren gekend is. De zwarte kleur van deze schoen heeft ook bijzonder veel voordelen, want de stof wordt minder snel vuil en toont niet snel vlekken.

Natuurlijk is de zwarte kleur niet het enige voordeel van deze schoen. De schoen heeft een algemeen laag ontwerp; dit geeft de schoen het uiterlijk van een klassieke skateschoen, maar de zwarte kleur maakt het ook een meer eleganter model. Niets dan voordelen dus!

Area 59 Sneakers Port Royale

Heb je liever een kleurrijke optie wanneer je kiest voor Vans? Geen probleem want de Area 59 Sneakers Port Royale is een kleurrijke sneaker voor heren. De binnenkant van de schoen heeft een lichtblauwe kleur en dit heeft een mooi contrast met de rode buitenkant van de schoen.

De Area 59 Sneakers zijn ook bijzonder comfortabel. De veters zijn relatief gespreid in het ontwerp van de schoen; dit is natuurlijk heel goed voor heren met brede voeten. Heren met smalle voeten kunnen ook profiteren van deze schoenen, want de veters kunnen de schoen ook strakker rond de voet doen passen.

De Checker Flame Racing In Rood

Dit merk heeft altijd iets speciaal, en dit is zeker merkbaar wanneer je kijkt naar het ontwerp van de Checker Flame. Zoals de naam van de schoen doet vermoeden, het ontwerp levers een combinatie van een schaakbord en vlammen op een rode achtergrond. Het is daarom een schoen die wat meer opvalt dan de meeste schoenen.

Natuurlijk heeft deze schoen meer voordelen dan alleen een kleurrijk ontwerp. Deze schoen is namelijk heel makkelijk om aan te trekken en uit te doen. Als je op zoek bent naar een makkelijk dagelijkse schoen, dan is dit ontwerp zeker voordelig voor jou.

De Old Skool VD3HBKA

Wanneer je op zoek bent naar een paar klassieke sneakers, dan kunnen wij de Old Skool VD3HBKA aanbevelen. De schoen heeft een klassieke zwarte kleur en de typische streep aan de zijkant van de schoen. Hier valt de streep wel minder op, want de streep is ook zwart. De Old Skool VD3HBKA is niet alleen geschikt voor alledaags gebruik, want deze schoen is ook bijzonder geschikt voor sport!

Filter

834 resultaten

  • 1
  • 2
  • 9

Pagina 1 van 9

Volgende
  • 1
  • 2
  • 9

Pagina 1 van 9