Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

TOD'S

We moeten helemaal naar de prachtige Marche streek in Italië voor het begin van Tod’s. De schoenmaker van Tod’s was oorspronkelijk Dorina Della Valle, maar vanaf het moment dat zijn zoon Diego het overneemt begint dit merk echt te groeien. Een van de eerste stappen is het ontwerpen van schoenen met extra grip, dit doen ze door het toevoegen van rubberen nopjes. De schoenen blijken al snel een groot succes te zijn. Veel vrouwen zijn gek op te schoenen vanwege de elegante, comfortabel en klassieke aspecten.


Meer over de geschiedenis van Tod’s


Als Italiaanse holding produceert en verdeelt Tod’s modeaccessoires, kleding, schoenen en luxe lederwaren. Rond het begin van de twintigste eeuw is wanneer we Tod’s voor het eerst zien. Het openen van een kleine schoenfabriek in de Marken was het begin van Tod’s. De transformatie van een familiebedrijf naar een industrieel concern gebeurt pas rond 1978. Het merk wordt voor het eerst echt bekend dankzij de Gommino slippers (loafers), deze worden nog steeds door Tod’s gemaakt en blijven uitermate populair.


Iconisch ontwerp – Italiaanse klasse


We mogen rustig stellen dat Tod’s een Italiaans design icoon is geworden, het borduurt voort op een levensstijl die superieure kwaliteit en tijdloze elegantie met elkaar combineert. De combinatie van savoir vivre, goede smaak en Italiaanse flair zijn tekenend voor het concept. Over de hele wereld kennen mensen het merk Tod’s voor de verfijnde, ingetogen stijl en de onmiskenbare elegantie. Elk product dat door Tod’s wordt gemaakt wordt geproduceerd volgens de precieze technieken van fijn Italiaans vakmanschap. Hierdoor is het mogelijk om zelfs met iets als schoenen altijd weer buitengewone objecten te creëren.

Sta bijvoorbeeld ook even stil bij de prachtige en kwalitatieve accessoires van Tod’s, zoals de tassen, riemen en nog veel meer. Elegant van ontwerp en toch essentieel. De merkconcepten van elegantie en goede smaakt worden voor Tod’s belichaamt door de D Bag. De hand gestikte naden en het gebruiken van het beste leer zorgt voor een onberispelijke flair voor een artikel dat vrouwen elke dag weer kunnen gebruiken.


De schoenen van Tod’s


Het creatieve lab van Tod’s staat bekend als de ’T Factory’. Wat we hier tegenkomen is een werkruimte vol met experimenten en stijl, een plek waar een aantal van de meest creatieve talenten samenkomen. Talenten die hun eigen creatieve flair gebruiken om het merk opnieuw te interpreteren. Het resultaat van deze samenwerking is het feit dat ze zich kunnen richten op limited editions waar nieuwe interpretaties en stijlinvloeden niet alleen worden geaccepteerd, maar zelfs gekoesterd. Naast de meer exclusieve collecties die hier worden gemaakt komt Tod’s ook altijd met een uitmuntende basiscollectie. Hier kun je voor zowel dames als heren prachtige sneakers, sandalen en loafers vinden.


Tod’s koop je altijd bij Miinto


Ben jij nu ook overtuigt dat jij de luxueuze, stoere en comfortabele schoenen van Tod’s in huis moet halen? Dat kunnen we begrijpen! En omdat we samenwerken met meer dan 900 zelfstandige modewinkels in Europa zie je hier gelijk het grootste overzicht van Tod’s schoenen en accessoires. Je hebt niet alleen een duidelijk overzicht van wat er allemaal te koop is, je ziet ook gelijk welke artikelen je kunt scoren in de sale. Zo scoor je jouw favoriete Tod’s artikelen voor minder – en wie wil dat nou niet?

Verwijder alle filters

Tod's

pagina 1 van 26