Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

TIMBERLAND

Timberland is één van de meest bekende schoenmerken ter wereld. Het schoenenmerk werd opgericht in 1965, dit ging samen met de uitvinding van de eerste waterdichte schoen ter wereld. Natuurlijk zijn de schoenen van Timberland bijzonder populair voor andere redenen, dus niet alleen voor de waterdichtheid van hun schoenen!

Er is een geschikte schoen voor iedereen bij het Timberland merk. Van sandalen en laarzen tot slippers. Natuurlijk heeft dit merk ook veel kledij en accessoires waarvan je kan profiteren. Dus, als je een nieuw paar schoenen van Timberland wil combineren met de juiste kledij, dan kan je deze gerust aankopen in deze collectie.


De Slipper 9011R-40


Er zijn heel wat interessante sandalen en slippers voor dames en heren bij dit merk; dit is zeker van toepassing voor de 9011R-40 sandalen. Deze sandalen zijn ontworpen in een natuurlijk leer en rubber, maar er zit ook wat mesh in het ontwerp! Dit houdt de voeten koel in warme weersomstandigheden.

De sandalen van dit merk hebben ook een heel aantrekkelijke prijs. Wanneer je niet graag te veel uitgeeft voor kledij en sandalen, dan zit je zeker goed bij dit merk en deze collectie!


De Zwarte Asphalt Trail Laarzen


Je kan ook bij dit merk terecht voor een goed paar laarzen. Er zijn laarzen beschikbaar die je voeten warm houden in de winter, maar ook laarzen waarmee je kunt kamperen of een wandelingetje doen in de bossen. De Zwarte Asphalt Trail Laarzen zijn populair voor kinderen, maar er zijn ook heel wat opties voor dames en heren.


De Rode Winterjas


Een goede winterjas moet je warm houden, maar moet er ook leuk uitzien. Bij dit merk zal je geen problemen hebben om zo’n winterjas te vinden; dit is van toepassing voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Er zijn heel wat populaire winterjassen voor kinderen in onze collectie, maar één van de meest populaire is de rode winterjas. De rode winterjas is gemaakt met een zacht polyester en fleece, die natuurlijk lekker warm aanvoelt in de winter. Deze jas is ook makkelijk te onderhouden, want je kan ze gewoon in je wasmachine stoppen.


Geniet Van Fikse Kortingen Op Dit Merk


Wanneer je wil profiteren van de kwaliteit die dit merk te bieden heeft, kijk dan zeker even in onze catalogus. Wij bieden momenteel heel wat fikse kortingen aan, waardoor je kan genieten van een nog betere prijs-kwaliteit verhouding.

Er zijn heel wat redenen om voor Timberland te kiezen. Het merk heeft een uitzonderlijke reputatie wanneer het neerkomt op outdoor kledij. Iedereen die veel tijd buitenshuis doorbrengt zal het comfort van deze kledij zeker kunnen waarderen.

Als je kleding of accessoires aankoopt van dit merk kan je ook rekenen op heel wat traditionele “outdoor” kleuren; dit omvat groen, beige, bruin, en grijs. Natuurlijk zitten hier ook andere populaire kleuren tussen zoals rood, roze, en paars. Met dit merk heb je dus de perfecte combinatie van traditioneel en modern. Timberland heeft zijn eigen specifieke stijl en ontwerpen, en dit kan niet aan je kleerkast ontbreken.

Verwijder alle filters

Timberland

pagina 1 van 14