Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

STUDIO NICHOLSON

Studio Nicholson is een vooraanstaande naam in de modewereld die bekend staat om zijn stijlvolle, minimalistische kledingstukken. Deze Britse modemerk heeft een toegewijde aanhang gekregen van klanten die waarderen vakmanschap, functionaliteit en esthetiek in kleding.

De oorsprong van Studio Nicholson


Studio Nicholson werd opgericht door de Britse modeontwerpster Nick Wakeman. Wakeman heeft altijd al een passie gehad voor textiel en vormen en deze passie zie je duidelijk terug in haar ontwerpen voor Studio Nicholson. Ze is van mening dat kleding comfortabel en praktisch moet zijn, maar daarnaast ook trendbewust. Wakeman kreeg inspiratie voor haar ontwerpen van haar reizen, kunst en architectuur.

Ontdek Studio Nicholson


Met haar toewijding aan vakmanschap en liefde voor minimalistisch design, biedt Studio Nicholson prachtige kleding collecties voor zowel mannen als vrouwen. Elk item uit de collectie straalt een 'easy' elegantie uit. De garments van Studio Nicholson zijn meesterlijk ontworpen met een oog for detail, met als kenmerk de stijlvolle silhouetten en prachtige afwerking van elk item.

Kenmerken van Studio Nicholson


Studio Nicholson onderscheidt zich door hercreatieve klassieke stukken te maken met het oog op duurzaamheid en bestendigheid. Het merk richt zich op eenvoudige, maar stijlvolle designs met net dat beetje extra - of het nu gaat om een creatief stiksel of een innovatieve textiel keuze. De lijnen zijn duidelijk en de patronen subtiel.

Merksymboliek


Het merk straalt een gevoel van rust en eenvoud uit dat zeldzaam is in de wereld van fast-fashion. Studio Nicholson stelt het menselijk lichaam centraal in haar ontwerpen, waarbij de nadruk wordt gelegd op het creëren van vloeiende en gemakkelijk draagbare vormen. Elk kledingstuk van Studio Nicholson vertelt een verhaal - het verhaal van de modeontwerper, het verhaal van de maker en het verhaal van de drager.

Purchases van Studio Nicholson op Miinto


Studio Nicholson is verkrijgbaar op de online marktplaats Miinto. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor dagelijks gebruik of een formele outfit voor een bijzondere gelegenheid, Studio Nicholson heeft het allemaal. Door zijn minimalistische ontwerpen zijn de items tijdloos en kun je outfits creëren voor elke situatie. Kies jouw favoriete item en geniet van de kwaliteit en stijl die Studio Nicholson je te bieden heeft. Studio Nicholson bevestigt dat mode niet alleen gaat om de hoogste trends of de meest gedurfde looks. Het draait ook om het waarderen van vakmanschap, het kiezen van kwaliteit boven kwantiteit, en het vinden van schoonheid in eenvoudige, zorgvuldig ontworpen stukken. Met zijn sterke mode ethos, blijft Studio Nicholson een inspirerend en gerespecteerd merk in de modewereld.

Verwijder alle filters

Studio Nicholson

pagina 1 van 2

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.