Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

SKECHERS

Er zijn tegenwoordig heel wat schoenmerken waar je jouw collectie schoenen kunt kopen, maar als je een sportieve schoen verkiest, dan is het heel waarschijnlijk dat je regelmatig Skechers koopt. Onze collectie Skechers heeft alvast veel te bieden, dit gaat van comfort tot ongelooflijke stijlen.

De Skechers schoenen kunnen ook gemaakt zijn van verschillende materialen; dit geeft je natuurlijk bijzonder veel opties voor de winter en de zomer. De ontwerpen variëren van traditioneel tot kleurrijk, dus als je ook een uiteenlopende stijl in je kleerkast hebt hangen, dan passen de schoenen van Skechers hier zonder twijfel bij.


De Omne 730-WHT


Er zijn veel schoenen in dit merk die elke dag gedragen kunnen worden, en dit is zeker van toepassing op de Omne 730-WHT. Deze schoenen hebben een traditionele witte kleur en een hoge enkel, dit geeft meer stabiliteit tijdens het wandelen op oneven oppervlakken.

De Omne 730-WHT zijn ook bijzonder comfortabel. De hogere enkel geeft natuurlijk wat extra comfort, maar het ontwerp van de zool en de gespreide veters geven je ook meer controle over hoe je de schoenen gaat dragen. Dus, ook al heb je een bredere of smallere voet, dit model kan worden aangepast volgens jouw vereisten.


De On The Go Sandalen


Dit merk heeft ook heel wat sandalen die dagelijks gedragen kunnen worden. Als je op zoek bent naar een paar sandalen die je elke dag tijdens de zomer kunt dragen, dan kunnen wij de On The Go sandalen aanbevelen.

The On The Go sandalen hebben een open ontwerp, maar ook een ontwerp dat comfortabel rond de schoen past. De zool is gemaakt voor maximale ondersteuning, dit is voordelig voor iedereen die voetpijn ervaart na het dragen van bepaalde sandalen.


De Sparkle Lite


De collectie Skechers biedt niet alleen leuke modelletjes voor dames en heren, want er zijn ook geschikte opties voor kinderen. Een schoen die vrij populair is voor meisjes is de Sparkle Lite. Het eerste wat onmiddellijk opvalt aan de Sparkle Lite schoen is dat deze schoen een bijzonder kleurrijk ontwerp heeft. De schoen heeft bijzonder veel roos en paars in zijn ontwerp, maar ook een schattig strikje aan de zijkant van de schoen. Deze schoen heeft ook een klittenbandsluiting; dit maakt het makkelijk voor je kleine meid om de schoen aan en uit te doen.

Je kan bijzonder veel opties vinden in de collectie voor kinderen. Je kan rekenen op een collectie opvallende en traditionele kleuren. Dus, als je een schoen nodig hebt die ook in school kan worden gedragen, dan kan je ook in deze collectie terecht. De meer kleurrijke opties zijn bijzonder geschikt voor jongere kinderen, maar er zijn ook wat kleurrijke opties voor tieners.

Natuurlijk moet je deze schoenencollectie niet alleen bekijken voor zijn opvallende ontwerpen, maar ook voor het comfort die zij kunnen bieden aan kinderen. Als je kind regelmatig een schoen draagt die niet zo comfortabel aanvoelt, kijk dan zeker even in deze collectie voor een oplossing.

Verwijder alle filters

Skechers

pagina 1 van 19