Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

SKALL STUDIO

Skall Studio is een uniek modelabel dat opvalt in de zee van modemerken door zijn onderscheidende esthetiek en onbetwistbare kwaliteit. Als je op zoek bent naar een merk dat finesse, elegantie en verfijning uitstraalt, dan is Skall Studio een merk dat je in de gaten moet houden.

Oorsprong van Skall Studio


Met een sterke wortel in de Scandinavische traditie en cultuur, heeft Skall Studio een benadering van mode die teruggrijpt naar het eenvoudige en functionele design waar Scandinavië bekend om staat. De oprichters, de zussen Julie en Marie Skall, hebben een erfgoed van vakmanschap dat ze hebben meegenomen in hun esthetisch logisch ontwerpproces.

Kennismaking met Skall Studio


Bij Skall Studio ligt de nadruk op stukken die de tand des tijds kunnen doorstaan, zowel wat betreft tijdloos design als duurzaamheid. Ze ontwerpen stukken die elegantie en comfort samenvoegen in een pakket dat geschikt is voor zowel formele als casual gelegenheden.

Wat zet Skall Studio apart?


Het merk onderscheidt zich door de stijlvolle ontwerpen te combineren met prachtige stoffen en duurzame productie. Door de kwaliteit en het vakmanschap dat in elk stuk wordt gestoken, straalt Skall Studio een bepaalde tijdloosheid uit die moeilijk te vinden is in de huidige modewereld.

Verken de wereld van accessoires


Buiten de kledingcollectie, gaat Skall Studio een stap verder met het aanbieden van een verscheidenheid aan accessoires. Elk accessoire is met net zoveel zorg, aandacht voor detail en kwaliteitsvakmanschap vervaardigd als hun kledingstukken.

Skall Studio op Miinto


Op Miinto hebben we een uitgebreide selectie van stukken van Skall Studio, van hun tijdloze kledingstukken tot hun fijne accessoires. Of je nu op zoek bent naar dat nieuwe verfijnd stuk om jouw garderobe te vervolledigen, of gewoon iets unieks zoekt om je look af te werken, je vindt het in de collectie van Skall Studio op Miinto. Laat Skall Studio je inspireren met hun unieke benadering van mode en hun toewijding aan kwaliteit en stijlvol design. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd met een aandacht voor detail die hun toewijding aan vakmanschap weerspiegelt. Kijk nu op Miinto naar onze collectie van Skall Studio stukken en ontdek jouw volgende favoriete stuk.

Verwijder alle filters

Skall Studio

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.