's Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en gratis retournering
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Vind uw favoriete producten

Menu

GRATIS VERZENDING VANAF €100

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Home Merken Saucony
Terug

Saucony

Bij sommige merken zit er gewoon iets in hun DNA – en dat is met Saucony het geval met hardlopen. Het bedrijf is twee jaar na de eerste Olympische marathon opgericht in 1898. Dit was het moment van de 20e eeuw dat steeds meer mensen serieus gingen hardlopen. Maar wat we ons tegenwoordig niet voor kunnen stellen: er waren op dat moment nog geen speciale hardloopschoenen. Veel van de hardlopers liepen op blote voeten of op leer. Daarom was er de kans voor Saucony om de wereld van hardlopers (en uiteindelijk de modewereld) te veranderen.

Saucony haalt ook inspiratie uit hardlopers zelf. Daarom laat het merk zich inspireren door hardlopers en is het op die manier ook mogelijk om nieuwe ideeën op te doen. Met betrekking tot het product en design dwingt Saucony zichzelf constant om te blijven verbeteren. Het zijn juist de hardlopers die ervoor zorgen dat Saucony zich blijft ontwikkelen. Voor de ontwerpers van Saucony is de dag pas helemaal perfect als ze zelf even hebben kunnen rennen.

De Saucony Originals

Wanneer we kijken naar de Saucony Originals dan zijn het meer dan alleen maar een paar lifestyle schoenen. Deze schoenen trekken hun inspiratie uit de oude modellen hardloopschoenen. Als we kijken naar de eerste ontwerpen van Saucony dan is dat de Jazz. Het silhouet uit 1981 is bewaard gebleven, ondanks het feit dat de het model zich door de laatste jaren heen natuurlijk flink heeft ontwikkeld. De lifestyle variant van deze Saucony schoenen hebben de uiteindelijke stijl dus wel behouden.

De naam Saucony

Het woordje Saucony komt uit de taal van de Lenni Lenape indianen en is gebaseerd op het woord ‘saconk.’ Dat woordje heeft echter niets met hardlopen te maken, maar betekent ‘een samenkomst van twee rivieren’. Dat is ook een van de redenen dat het logo inspiratie trekt uit een rivier in Pennsylvania -de Saucony Creek. Het logo vertegenwoordigt een stromende rivier met daarin drie keien.

Prettig en toch betaalbaar

De Saucony loopschoenen lopen niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens betaalbaar en zeker mooi om te zien. Vroeger was het verschil tussen de hak en de neus van de schoenen behoorlijk groot. Tegenwoordig is deze steeds minder, en dat loopt lekkerder en een stuk natuurlijker. Hierdoor vangt jouw lichaam jouw eigen gewicht een stuk beter op, wat ook weer zorgt dat je steeds minder risico hebt op het oplopen van blessures.

Saucony bestel je snel en gemakkelijk online via Miinto

Ben je nu al overtuigt dat Saucony helemaal het juiste merk is voor jou? Schoenen die erg prettig lopen en ook nog eens betaalbaar zijn? Jouw nieuwe Saucony schoenen koop je super gemakkelijk en snel via Miinto. Zo kun je de verschillende collecties snel met elkaar vergelijken en zie je als bijkomend voordeel ook gelijk of jouw favoriete paar misschien ook nog eens een beetje korting heeft. En mocht je toch niet helemaal tevreden zijn over jouw Saucony schoenen dan kun je ze binnen 14 dagen gemakkelijk terugsturen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe hardloopschoenen ook de juiste zijn.

Filter

705 resultaten

  • 1
  • 2
  • 8

Pagina 1 van 8

Volgende
  • 1
  • 2
  • 8

Pagina 1 van 8