Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Santoni

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

SANTONI

De Italiaanse designer Santoni ontwerpt al sinds 1975 unieke schoenen van uitstekende kwaliteit. De schoenen worden gemaakt voor mensen met passie voor het vak, en allemaal ook nog eens met de hand gemaakt. Voordat ze in een zachte doek worden verpakt worden Santoni eerst nauwkeurig gecontroleerd en krijgen ze ook nog eens een persoonlijk ondertekend certificaat waardoor je zeker weet dat je kwalitatief hoogwaardige schoenen krijgt.


Meer over de geschiedenis van Santoni


Sinds de oprichting van Santoni is het doel duidelijk geweest: het rijke culturele erfgoed van Italiaanse creativiteit en vakmanschap doorgeven aan de wereld. Oorspronkelijk was het een relatief klein bedrijf met een focus op het maken van de beste luxe schoenen, dit was de tijd met Andrea Santoni aan het roer.

Tegenwoordig is Santoni in handen van zijn zoon, wat ervoor heeft gezorgd dat het bedrijf over de hele wereld bekend is geworden vanwege de kwaliteit die ze bieden. Hoewel Santoni oorspronkelijke was opgericht voor het maken van luxe herenschoenen maken ze tegenwoordig ook sneakers.


Met een oog voor kwaliteit


Ondanks het feit dat Santoni het assortiment heeft uitgebreid betekent dat niet dat ze inleveren op de bepalende punten van Italiaans vakmanschap. Denk hierbij aan opmerkelijke details, handwerk en de best mogelijke kwaliteit. Deze punten zijn nog steeds net zo belangrijk.

De twee belangrijkste pijlers van het succesverhaal van Santoni zijn dan ook innovatie en traditie. Hoewel de productietechnieken zijn gemoderniseerd is vakmanschap en erfgoed nog net als vanouds. Daarom trekt Santoni ook klanten aan die niets minder verwachten dan actuele stijl en perfecte kwaliteit.


Een brede selectie aan schoenen


Als je zoekt naar kwalitatieve schoenen dan heb je bij Santoni al snel een zeer uitgebreide collectie. Van sandalen tot sneakers en van instappers tot handgemaakte laarzen. Omdat het schoenproductieproces van Santoni gekenmerkt is door duurzaamheid gaan de schoenen jaren mee en lopen ze ook nog eens heerlijk. Draag ze bijvoorbeeld onder een pak voor een perfecte casual-chique look of combineer een polo, skinny jeans en Santoni loafers voor een uitermate stoere casual look.


Santoni schoenen bestel je gemakkelijk online op Miinto


Als jij nu ook een paar prachtige Santoni wil scoren dan geven we je zeker geen ongelijk. Je ziet hier namelijk direct het vakmanschap van het bedrijf in de schoenen terug. Dit zijn echt prachtige schoenen die je bijna overal mee zou kunnen combineren. En we weten allemaal de kwaliteit geld kost – daarom is het ook wel prettig als je iets zou kunnen besparen door slim te vergelijken op Miinto. Zo kun je gelijk zien waar je eventueel korting kan scoren. En vaak betekent vandaag besteld ook gelijk morgen in huis – want op deze schoenen wil je toch eigenlijk helemaal niet meer wachten?

Verwijder alle filters

Santoni

pagina 1 van 13