Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

ROSEMUNDE

Bij Rosemunde willen ze alle vrouwen ""elke dag een luxe gevoel"" bieden, en wat het concept van alledaagse luxe misschien wel het beste weergeeft is de iconische zijden top die voor het eerst in 2004 beschikbaar was toen Rosemunde werd opgericht. Voor de zijden essentials gebruiken ze alleen de fijnste zijde die beschikbaar is, in een mix van 70% zijde en 30% katoen.

De zijde/katoen combinatie laat de huid ademen en regelt jouw lichaamstemperatuur perfect. Hierdoor blijf je warm als het koud is en koud als het warm is. De Rosemunde zijden topjes zijn gebreid als tubes zonder zijnaden, wat resulteert in een geweldige pasvorm ongeacht de lichaamsvorm en natuurlijk ook nog eens lekker veel comfort.


Gebaseerd op Scandinavische waarden


Bovendien is Rosemunde gebaseerd op Scandinavische waarden, met een romantische, vrouwelijke dynamiek als basis. Het bedrijf is gemaakt voor prachtige kleding die gemakkelijk te dragen is, zoals de bestsellers zoals de zijden camisoles, vesten en meer. Functionaliteit en vrouwelijkheid zijn de twee essentiële elementen in elk stuk dat de naam Rosemunde draagt, en bieden vrouwen elke dag weer hetzelfde luxe gevoel.


Het merk nieuw leven inblazen


In 2012 heeft Rosemunde een herintroductie van het merk meegemaakt en de Rosemunde vrouw heeft een krachtige ontwikkeling doorgemaakt in het merk zelf. Hoewel de eerdere stijlen werden gewaardeerd hebben de collecties zich in de loop der jaren ontwikkeld. Nu is er een compleet nieuwe manier van presenteren met vier jaarlijkse collecties en zijn er nieuwe versies en combinaties van de klassieke stijlen beschikbaar. Rosemunde bestaat uit tijdloze klassieke stukken zoals de zijden topjes vergezeld van meer fashion forward stijlen zoals luxueuze zijden jurken en vrouwelijke overhemden en blouses - alle details zijn uniek.


Gun jezelf Rosemunde bij Miinto


Met de fashion pieces van Rosemunde gun jij jezelf een gevoel van luxe en schoonheid. Iedere vrouw kan de tops van Rosemunde dragen omdat deze gebreid worden zonder naden aan de zijkanten. Dankzij de ruime fitting van elke tip maakt de maat niet meer uit en voel jij je altijd vrij en comfortabel. Het comfort van de vrouw zelf is uitermate belangrijk, ook al staat Rosemunde bekend om de romantische, vrouwelijke kleding. Wil jij jezelf verwennen met kleding van Rosemunde? Dan doe je dat natuurlijk bij Miinto.

Via de website bestellen is uitermate gemakkelijk en je hebt natuurlijk niet alleen veel keuze – maar zorgt er ook nog eens voor dat je uitermate snel van jouw Rosemunde kledingstukken kunt genieten. Mocht het ondanks de losse fit van Rosemunde toch niet helemaal perfect zitten dan kun je ook nog eens super snel ruilen. Dat is wel zo gemakkelijk en gaat ervoor zorgen dat je snel een ander exemplaar retour krijgt van Miinto.

Verwijder alle filters

Rosemunde

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.