Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Premiata

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

PREMIATA

Het Italiaanse schoenenmerk Premiata is in 1995 opgericht door Graziano Mazza. Wanneer je aan Italiaanse schoenen denkt dan denk je waarschijnlijk gelijk aan kwaliteit en traditie, en dat zien we ook bij Premiata sneakers weer terug. De combinatie tussen de traditionele en klassieke methode zorgt voor een nieuw ontwerp. De fijne pasvorm en de modern designs maken Premiata sneakers uitermate populair. We zien de kleur van de creativiteit – wit – er vaak weer terug in de designs. Het logo op iedere schoen maakt het nog duidelijker welke stijl je aanhebt.

Misschien zijn de Premiata sneakers voor veel Nederlanders nog een beetje onbekend, maar in het buitenland blijken ze echt enorm populair. Je komt ze in veel verschillende exclusieve winkels tegen, en de schoenen mogen ook niet zomaar in elke standaard winkel verkocht worden. Daarom zijn we er bij Miinto ook behoorlijk trots op dat je hier wel een mooie collectie van Premiata sneakers kunt vinden.


Een authentieke combinatie


Deze Premiata sneakers zijn een combinatie van onderzoek, expertise en authenticiteit. Toen Graziano Mazza als ontwerp besloot om een uniek schoenenmerk op te richten was het al snel duidelijk dat hij iets totaal anders moest doen. Dat zorgde al snel voor fantastisch leergebruik en futuristisch design. De lange neus die we ook terugzien in de Premiata sneakers zorgt voor veel comfort, geeft de schoenen een rijke uitstraling en biedt wat extra lengte. Ben jij op zoek naar een paar sneakers die buitengewoon onderscheidend zijn en ook nog eens comfortabel zijn? Dan zijn deze sneakers een perfecte keuze. Daar waar veel sneakers tegenwoordig gemaakt worden met het ‘sport concept’ voorop is bij Premiata de focus altijd geweest op de schoenen zelf, een combinatie van fashion en comfort.


Gewassen, Italiaanse sneakers


De Premiata sneakers zijn gewassen, maar wat betekent dat nou precies voor jou als gebruiken? Dat betekent dat de sneakers nat van de leest komen tijdens het productieproces. Voordat de sneakers weer droog zijn krimpt het materiaal van het bovendeel van de sneaker altijd nog een beetje. Dat betekent dat je waarschijnlijk de Premiata sneakers iets ‘strakker’ zult vinden bij het aantrekken dan bij traditionele sneakers. Dat is geen probleem, sterker nog, het is een voordeel. Want het betekent dat de sneakers zich perfect naar jouw voeten gaan vormen naarmate jij deze sneakers meer draagt. De combinatie van een uitmuntend productieproces en de beste materialen zorgt ervoor dat je nog heel lang kunt genieten van jouw Premiata sneakers.


Premiata sneakers koop je natuurlijk via Miinto


Wil jij ook een paar van deze prachtige Italiaanse stappers scoren (of misschien wel meer?) dan is het altijd een goed idee om te kijken op Miinto. Want bij Miinto heb je niet alleen een duidelijk overzicht van de verschillende Premiata sneakers die er beschikbaar zijn, maar je hebt ook nog eens gelijk in kaart welke er wel of niet in de sale zijn. En aangezien we meer dan 200.000 producten aanbieden vind je ook nog eens altijd een perfecte optie om te combineren met jouw nieuwe Premiata sneakers. Daarom bestellen mensen graag via Miinto.

Verwijder alle filters

Premiata

pagina 1 van 16

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.