Geweldige keuze uit meer dan 3.000 merken | Gratis verzending vanaf €50 en gratis retourneren
Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EUR EN GRATIS RETOURNERING

GRATIS VERZENDING VANAF €50

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Back

Philippe Model

Als modeontwerper stond de Fransman Philippe Model zijn hele leven lang voor design en luxe. Geboren in 1956, Philippe komt uit een familie met rasechte cultuurliefhebbers. Uit de samenwerking met de Italiaanse Paolo Gambato is een bron van modieuze ideeën ontstaan. De Italiaanse en de Franse invloeden ontmoeten elkaar in de ontwerpen. Dit zorgt voor een collectie waar artikelen zich zowel chique als uniek mogen noemen maar waar je wel altijd stijlvol voor de dag komt.

Schoenen van Philippe Model

Bij Philippe Model is het duidelijk waar de focus is: comfort en design. Alle schoenen worden geproduceerd in de buurt van Venetië. Italië staat sowieso al bekend om de expertise met schoenen. De reden dat Philippe Model zich weet te onderscheiden van doorsneemode en industriële productie is omdat alle schoenen handmatig worden gemaakt. Dat zorgt er voor dat elke schoen net weer een beetje meer bijzonder is.

Sneakers van Philippe Model

De sneaker collectie zoals hij hem nu kennen is pas 6 jaar geleden geïntroduceerd. In deze sneakers zien we vooral Italiaanse en Franse invloeden terug. Alle sneakers hebben opvallende tinten, drukke prints en ze zijn cool en fris te noemen. Daarom heb je niet het gevoel dat je een paar standaard sneakers draagt. Als je een oog hebt voor mode dan zijn Philippe Model sneakers ideaal.

De sneakers staan voor topkwaliteit en passen geheel bij de huidige tijd van technologie. De traditionele schoen is vertaald naar sneakers met innovatieve en stilistische nieuwigheden, gemaakt van high-end materialen. Dit zorgt ervoor dat deze sneakers staan voor kwaliteit, uniek, verfijnd en iconisch.

De stijl van Philippe Model

Eerlijk is eerlijk, Philippe Model kan gewoon overal. Je gaat toch stijlvol gekleed maar ziet er alsnog sportief uit. Het maakt niet uit of je in een wereldstad als New York of Londen loopt, genieten van een vakantie in de zon of gewoon voor in het weekend. De passen perfect bij een mooie jurk maar kunnen even goed bij een luxueuze denim jeans. Het feit dat je eindeloos kunt blijven combineren is een van de belangrijkste aspecten van Philippe Model.

Ultiem comfort en stijl

We weten dat de meeste mensen tegenwoordig een drukke levensstijl hebben, we zijn constant onderweg en we staan de hele dag vol gepland met afspraken. Op dat moment zijn een paar lekker zittende Philippe model schoenen perfect. Gelukkig zorgt Philippe Model niet alleen voor uitermate aantrekkelijke sneakers, maar zitten ze vaak ook als gegoten. Zo kun je de hele dag in stijl onderweg zijn.

Het beste kopen bij Miinto

We moeten eerlijk toegeven dat een sale van Philippe Model niet vaak voorkomt. Maar de kans is groot dat je af en toe wel een keer een afgeprijsd item ziet van Miinto. Op dat moment heb je geluk, want zo vaak komt dat niet voor. Kom dan ook regelmatig terug en blijf op de hoogte van de beste prijzen bij Miinto.

Filter

1157 resultaten

Pagina 1 van 12

Volgende

Pagina 1 van 12