Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

PHILIPP PLEIN

De Duitse ontwerper Philipp Plein ontwikkelt unieke collecties voor het merk dat zijn naam draagt. Geïnspireerd door de eigentijdse, dynamische en positieve levensstijl van de ontwerper, zijn de kledingstukken van het merk een internationaal succes geworden en worden ze onder andere gedragen door Hollywood-, muziek- en sportberoemdheden.

De collecties van Philipp Plein zijn provocerend, humoristisch, maar ook zeer elegant. Bovendien hebben ze de handgemaakte touch die het verschil maakt om elk stuk zijn eigen persoonlijkheid te geven. Het merk weerspiegelt een onafhankelijke levensstijl en brengt een eerbetoon aan het gepassioneerd individualisme.

Met de armen open voor de schoonheid van het leven en de rock-‘n-roll-ziel van Plein, staan de collecties van het merk bekend om hun luxe en durf.


In het wetboek was geen plek voor leer


Philipp Plein werd in 1978 in München geboren en studeerde in beide Zwitserland en Duitsland. In 1998 begon hij zijn traject in de designwereld met de productie van exclusieve meubelen voor zijn familie en vrienden, gemaakt van staal en leer. In korte tijd werd deze activiteit een professionele, en Plein richtte al zijn tijd en toewijding erop. De rechtenstudie die hij nog aan het volgen was besloot hij achter zich te laten, en daarmee koos hij ervoor om fulltime ontwerper te worden.

Vanwege de ervaring die Plein had met de productie van handgemaakte lederen stukken, besloot hij ook zijn eerste kleding en accessoires met dit materiaal te maken. Het succes was vrijwel onmiddellijk. In 2004 lanceerde hij zijn eigen modemerk. Het bedrijf groeide snel, wat leidde tot de oprichting van de luxelijn in 2008. Datzelfde jaar werd de eerste winkel van het merk geopend, in Monte Carlo, en de eerste showroom, in Milaan. In iets meer dan tien jaar na de opening van de eerste winkel is Philipp Plein nu prominent aanwezig op de populairste bestemmingen ter wereld, zoals New York, Londen, Parijs en Ibiza.

Van de bekende Philipp Plein schoenen tot aan de grunge Philipp Plein shirts, geniet het merk vandaag de dag succes in alle grote modemarkten. Om aan deze vraag te voldoen, heeft het bedrijf hoofdkantoren in Europa, Noord-Amerika en Azië, naast 120 eigen winkels en een aanwezigheid in meer dan 500 kledingwinkels wereldwijd.


Philipp Plein zorgt voor luxe die taboes doorbreekt


Plein gelooft in het belang van het doorbreken van regels en barrières om mensen uit hun comfortzone te halen en dat ze tegelijkertijd met lichtheid en plezier het leven aangaan. Als jong merk, in zowel leeftijd en stijl, trekt Philipp Plein een consument aan die op zoek is naar onconventionele luxe. Om aan de eisen van dergelijke veeleisende klanten te voldoen, heeft Plein een product van hoge kwaliteit ontwikkeld. De markt heeft deze inzichtelijke collectie, die een jeugdige rock-‘n-roll stijl met een onberispelijke kwaliteit, toegejuicht.

Het grootste bewijs dat Philipp Plein in de pas loopt met internationale trends is zijn veelvuldige samenwerking met sterren uit andere werelden, buiten de traditionele samenwerking met mode-, film- en muziekberoemdheden om. De mode van Philipp Plein beslaat daarom een meer gevarieerde groep dan vele andere modemerken. In de sportwereld heeft Plein samenwerkingsverbanden gehad met de AS Roma voetbalclub en Formule 1-coureur Nico Hulkenberg, evenals met voormalig Inter Milaan voetballer Mauro Icardi en bokser Floyd Mayweather, met wie het merk een capsule collectie heeft ontwikkeld.

Verwijder alle filters

Philipp Plein

pagina 1 van 19