Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

ON RUNNING

On Running is een van de opwindendste merken op het gebied van mode en sportkleding van het moment. Gevestigd in Zwitserland, transformeert dit merk de wereld van hardlopen, vrijetijdskleding en high-performance outwear.

De Weg Van On Running


Er is een bijzondere geschiedenis verbonden aan On Running. Het begon allemaal met een gepassioneerde hardloper die een revolutie teweeg wilde brengen in de wereld van atletiekschoenen. Na jaren van ontwikkeling, testen en verbeteren, introduceerde On Running zijn kenmerkende CloudTec-technologie. Dit innovatieve dempingssysteem zorgt voor een zachte landing, maar een explosieve start, een combinatie die hardlopers duwkracht en bescherming geeft op elke grond.

Verken de wereld van On Running


On Running maakt meer dan alleen hardloopschoenen. Het merk heeft ook een verzameling prachtige sportkleding en kleding voor na het sporten. Elk stuk is ontworpen met dezelfde toewijding aan technologie, innovatie en prestaties die we zien in hun schoenen. On Running gaat helemaal over efficiëntie, lichtheid en geweldige looks, met elke collectie die opvalt om zijn minimalistisch, vooruitstrevend design.

Karakteristiek aan On Running


Bij On Running draait alles om prestatie en stijl. Daarom wordt On Running gezien als een van de beste op het gebied van technolgisch geavanceerde hardloopschoenen en prestatiegerichte vrijetijdskleding. Ook gebruikt On Running hoogwaardige materialen en introduceert zij regelmatig nieuwe technologieën en designs.

Het Atletisch Appeal van On Running


On Running is verantwoordelijk voor het creëren van een nieuwe standaard in de wereld van sportkleding. Ze hebben revolutionaire ontwerpen en technologieën gecombineerd met een haast futuristische esthetiek. De kleding en schoenen van On Running zijn niet alleen verbazingwekkend functioneel, maar zien er ook uitzonderlijk stijlvol uit.

Aankopen van On Running op Miinto


Bij Miinto streven we ernaar de beste merken ter wereld in onze collectie op te nemen. Daarom vind je een breed assortiment van On Running-producten op ons platform. Of je nu op zoek bent naar high-performance hardloopschoenen, functionele sportkleding of stijlvolle vrijetijdskleding, je kan het allemaal vinden bij ons. As je kennis wilt maken met een merk dat technologie en mode naadloos combineert, dan is On Running het merk voor jou. Ze zijn een leider in design en innovatie, constant druk bezig met het herbestemmen van de regels van de loopwereld. Het is een merk dat waarde en kwaliteit levert in elke stap die je zet. Dus als jij klaar bent om op de wolken te lopen, dan is On Running de juiste keuze voor jou.

Verwijder alle filters

On Running

pagina 1 van 5

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.