Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

NORTH SAILS

North Sails is een iconisch merk dat bekend staat om zijn maritieme erfgoed en innovatieve weefsels. Deze eigenschappen hebben het merk tot de voorhoede van de mode-industrie gebracht. North Sails is een go-to merk voor degenen die op zoek zijn naar stijlvolle en functionele kleding.

Een Rückblik op North Sails


North Sails werd opgericht door een ware wereldwijd bekende zeeman en Olympisch gouden medaillewinnaar, Lowell North. Zijn passie voor zeilen en innovatie kwamen samen in de creatie van North Sails, een merk dat een revolutie teweegbracht in de manier waarop zeilkleding werd gemaakt en gedragen. Lowell's onuitputtelijke streven naar verbetering en perfectie heeft het merk geleid naar het ontwikkelen van stijlvolle, duurzame en hoogwaardige kleding.

Duik in de wereld van North Sails


North Sails' collecties zijn doordrenkt met een combinatie van functionaliteit, vakmanschap en stijl. Ze zijn bekend voor hun duurzame en waterafstotende jassen, stijlvolle truien en comfortabele accessoires die bij elke weersomstandigheid passen.

Wat maakt North Sails uniek?


Wat North Sails onderscheidt, is de vlekkeloze combinatie van technische stoffen en stijlvolle ontwerpen. Hun kleding is ontworpen om de uitdagingen van het buitenleven te weerstaan ​​maar toch stijlvol genoeg te zijn voor alledaagse slijtage. De designs zijn moderne en tijdloos, dat design kan tegelijk ook functioneel zijn.

North Sails & Zeilen


North Sails is niet alleen een kledingmerk, het is een lifestylemerk dat nauw verbonden is met het zeilen. Ze bieden een breed scala aan zeiluitrusting en accessoires, samen met hun kledingcollecties, waardoor het een one-stop-shop is voor iedereen met een interesse in de maritieme wereld.

North Sails op Miinto


Op Miinto kunt u een brede selectie van North Sails items vinden. Van jassen tot truien en van petten tot accessoires, North Sails collectie op Miinto heeft voor elk wat wils. Navigeer eenvoudig door de verschillende productcategorieën, selecteer uw favoriete items en bestel ze direct naar uw huis. North Sails is een merk dat stijl, functionaliteit en innovatie naadloos combineert. Het werd geboren uit de passie voor zeilen en heeft zich ontwikkeld tot een merk dat aantrekkelijk is voor een breed publiek. Het is een merk dat trots is op zijn maritieme erfgoed en voortdurend streeft naar verbetering en innovatie in zijn collecties. Met North Sails kleding weet je dat je een stuk kleding draagt dat is ontworpen met zorg, toewijding en aandacht voor detail. Deze kwaliteiten zijn kenmerkend voor North Sails en zijn de reden waarom het merk blijft groeien en bloeien in de mode-industrie.

Verwijder alle filters

North Sails

pagina 1 van 6