Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Gratis verzending vanaf 100€

Retourneren tot 15 januari

MIU MIU

Als we kijken naar grote modehuizen die veel bereikt hebben dan staat Miu Miu daar hoog genoteerd. Ze zijn een onderdeel van de Prada Group en net als Prada zelf hebben ze een hoofdkantoor in Parijs – de stad van de mode. Miuccia Prada is de oprichter van Miu Miu en het merk begon in 1993. Het is echt een ultra-vrouwelijk merk door het gebruik van poederachtige tinten en mooie strakke silhouetten.


Meer over het ontstaan van Miu Miu


Miu Miu is ontstaan uit de bijnaam van Miuccia Prada, de creative director van Prada. Wanneer we Miu Miu vergelijken met Prada zien we hier vaak meer avant-garde en kleurrijke looks. Het was op dat moment voor Prada een manier om nieuwe wegen in te slaan en toch geen afbreuk te doen aan het opgebouwde merk. Toen Prada nog steeds een minimalistisch ontwerp had was Miu Miu totaal iets anders: er werden rebelse en sensuele ontwerpen toegepast op de ontwerpen.


Echt voor elke gelegenheid


Wanneer we kijken naar de kleding van Miu Miu dan heeft deze vooral een moderne en hippe uitstraling. Ze houden rekening met verschillende gelegenheden, iets wat we weer terugzien in de collecties zelf. Zo kun je bijvoorbeeld voor zakelijke afspraken kiezen voor een pantalon in combinatie met één van de nette Miu Miu blazers. Wil je de zakelijke look helemaal afronden dan kun je kiezen voor bijpassende Miu Miu mantels of jassen.

Ben je op dat moment op zoek naar een meer casual look? Ook daar kan Miu Miu je helpen. Een broek vol met drukke patronen in combinatie met een simpele top zorgt ervoor dat je er stijlvol maar niet saai uitziet. Hierdoor is en blijft het gemakkelijk om jouw artikelen van Miu Miu te combineren.


De Miu Miu accessoires


Naast het feit dat Miu Miu natuurlijk prachtige kleding heeft is er ook nog eens een brede collectie aan accessoires, zonnebrillen en zelfs luchtjes beschikbaar. Met andere woorden, je hebt altijd genoeg opties als je Miu Miu wil dragen. Deze belichamen de meest verleidelijke en rebelse kern van de hedendaagse vrouwelijkheid. Kernwoorden zijn hier romantisch, stoer, zelfverzekerd en eigenzinnig. Kenmerken zijn retro looks, aardetinten en het gebruik van natuurlijke materialen.


Miu Miu bestel je online via Miinto


Ben jij ook al fan van Miu Miu? Niet vreemd, want met dit merk heb je altijd een moderne en hippe uitstraling. Juist omdat er rekening is gehouden met meerdere gelegenheden kun je kleding van Miu Miu echt overal en altijd combineren. Maar natuurlijk wil je high-fashion voor een betaalbare prijs, en daarom shop je ook bij Miinto. Want bij Miinto kun je direct zien welke artikelen er in de sale zijn en welke niet. Dat maakt het kopen van jouw favoriete artikelen net dat beetje aantrekkelijker

.

Verwijder alle filters

Miu Miu

pagina 1 van 8

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.