's Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 50€ en gratis retournering
Lees hier over bezorging tijdens de feestdagen
Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50€ EN GRATIS RETOURNERING

GRATIS VERZENDING VANAF €50

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Back

Mason Garments

Als je echt gave schoenen wil hebben dan is het merk Mason Garments zeker interessant om eens een keer naar te kijken. Dit merk biedt namelijk voor zowel mannen als vrouwen unieke sneakers. De schoenen worden handgemaakt in Italië maar de creatieve concepten worden bedacht in Amsterdam. Dus als jij een originele, leuke sneaker wil scoren dan is Mason Garments zeker een merk waar je eens op moet letten.

Meer over de geschiedenis van Mason Garments

Het merk Mason Garments is door Rendi Aditia in 2012 opgericht als een high-end schoenlabel. De inspiratie van het oprichten van een high-end label kreeg hij omdat zowel zijn oudere broer als zijn moeder vroeger dure kledingstukken droegen. Hij wou zijn eigen persoonlijke interesse en eigen stijl weerspiegelen in een eigen schoenenmerk. Het merk Mason Garments werd al vrij snel opgericht nadat hij de juiste partners had gevonden.

En tegenwoordig blijft het team van Mason Garments alleen maar groeien. Het bestaat uit een eclectische groep mensen die allemaal dezelfde visie hebben, maar wel verschillende achtergronden. Het doel erachter is simpel: het opzetten van een creatieve collectie.

Een focus op kwaliteit

Het merk Mason Garments maakt haar schoenen in één van de beste schoenfabrieken van Italië. Hierdoor zijn de schoenen misschien iets duurder, maar is de focus wel of kwaliteit en vakmanschap. Want als je een luxe uitstraling hebt kun je niet ergens proberen om snel wat te besparen. De willen de best mogelijke schoenen leveren en dat zien we met een fabrikant in Italië en ontwerpstudio in Amsterdam.

Daarnaast is niet alleen het productieproces goed geregeld, maar worden de producten zelf ook gemaakt van de best mogelijke Italiaanse materialen. Hierdoor zijn de schoenen elegant, van hoge kwaliteit en gehaald uit de beste leerlooierijen die Italië te bieden heeft.

Een must-have collectie

Het merk is begonnen met het concept luxe schoenen voor een betaalbare prijs te maken. De schoenen hebben een rubberen zool, zijn stevig en sportief en qua ontwerp zijn ze minimalistisch. In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten zijn ze juist omdat ze minimalistisch zijn optimaal in staat om het comfort en luxe weer te geven. Je kunt de meest luxueuze sneakers in zowel dames- als herenmodellen.

Omdat Mason Garments gemaakt zijn in een minimalistische stijl kun je ze ook het beste stijlen met een minimalistische outfit. Combineer bijvoorbeeld de zwart/rode Mason Garments sneakers met een wit T-shirt en een blauwe jeans. Zo zorg je ervoor dat jouw sneakers opvallen.

Mason Garments bestel je online bij Miinto

Als jij ook niet meer zonder deze prachtige Mason Garments sneakers kan, dan kun je ze vandaag nog bestellen op Miinto. Hier heb je ze morgen vaak gelijk in huis en kun je al imponeren met een minimalistische maar toch luxe look. En ook al staat Mason Garments voor betaalbare luxe, dan nog kun je hier kijken of je ergens misschien deze sneakers nog in de sale kunt scoren. Dat is toch nog weer een stuk lekkerder dragen.

Filter

106 resultaten

Pagina 1 van 2

Volgende

Pagina 1 van 2