Bestel voor 18/12 voor een levering vóór kerst

Bestel voor 18/12 voor een levering vóór kerst

Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024 l Bestel voor 18/12 voor een levering vóór kerst

Gratis verzending vanaf 100€

Retourneren tot 15 januari

MASAI

Masai Clothing Company werd in 1992 door een broer en een zus in Kopenhagen opgericht en ze zijn er nog steeds trots op een Deens bedrijf te zijn. De inclusieve benadering van mode en creativiteit wordt altijd gedreven door nieuwsgierigheid, terwijl de focus ligt op 'het goede leven'. Het is dan ook een interessante combinatie van het bekende Scandinavische design met de meer comfortabele stijl die we misschien uit Nederland of Frankrijk zouden verwachten.

Masai ontwerpt kleding voor vrouwen die de voorkeur geven aan een vrouwelijke en persoonlijke stijl, met een unieke look en een garderobe die van hoge kwaliteit en veelzijdig is. Masai combineert klassieke stijlen met prints en abstracte patronen, geïnspireerd op de natuur, kunst en architectuur. Daarom zijn de collecties, pasvormen, kleuren en patronen geïnspireerd op vrouwen uit de hele wereld.


Verschillende thema’s voor elk deel van het jaar


Een van de dingen die Masai zo leuk maakt is het feit dat ze elke collectie baseren op unieke kleurthema's. Alle kleuren en patronen binnen een kleurthema kunnen worden gecombineerd. Dit maakt het juist voor de drager weer extra gemakkelijk om een eigen persoonlijke stijl te creëren. Zo is en blijft het super gemakkelijk om Masai te combineren met eigen voorkeuren maar ook nog eens met de andere opties die je zult tegenkomen bij Miinto.

Een van de thema’s die bijvoorbeeld dit jaar bij Masai erg naar voren komt is blauw. Ze houden net zoveel van blauw als van water en de eindeloze horizon van de hemel. Het blauw van dit seizoen is volkomen elektrisch - ontworpen voor vrouwen die niet bang zijn om zich te onderscheiden van de rest. Gedurfde, grafische prints zorgen voor spannende contrasten, terwijl prachtige zachte breisels de kleur op zich laten stralen.


Niet willen kiezen tussen comfort en beauty


Het mag duidelijk zijn dat dit Deense merk staat voor vrouwen die niet willen kiezen tussen comfortabel en mooi. De stoffen van Masai zijn ook nog eens buitengewoon prettig om te dragen. Ze vallen mooi en passen zich mooi aan jouw vorm aan. De jurken, lange tunieken en rijke viscose stoffen zijn handelsmerken van Masai.


Masai koop je bij Miinto


Natuurlijk bestel je jouw volgende Masai kledingstuk bij Miinto, we hebben niet alleen een ruime collectie om uit te kiezen, maar je hebt ook nog eens de kans om jouw nieuwe Masai kledingstuk morgen al in huis te halen als je op tijd bestelt. Daarnaast is het ook nog eens super gemakkelijk om jouw keuze te ruilen als blijkt dat die kleur toch echt niet bij je past of als je misschien toch net een iets andere maat zoekt.

Verwijder alle filters

Masai

pagina 1 van 4

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.