Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

MARC AUREL

Als je Duitse kwaliteit in een modieus jasje giet dan krijg je Marc Aurel. De collecties van dit merk brengen duidelijk de uitgewerkte details en mooie lijnen naar voren. De kernwaarden van het bedrijf zijn echt vakmanschap, pasvorm, ontwerp en kwaliteit. En het is ook duidelijk dat alle medewerkers van Marc Aurel dezelfde waarden delen. Dat kunnen we zien in alles wat het merk te bieden heeft. Klassiek wordt gecombineerd met stoer en dat maakt wat normaal een braaf setje zou zijn geweest ineens een spannend en modieus.

Eerlijk is eerlijk, de ontwerpers van Marc Aurel weten ons elke keer opnieuw te verrassen dankzij de combinatie van een casual look met een stoer randje. Het merk is absoluut perfect voor de modebewuste en moderne vrouw. Maar natuurlijk doet Marc Aurel dit zonder te veranderen wie deze vrouw is – het accentueert eigenlijk alleen maar. Feitelijk wil Marc Aurel er dankzij hun kleding er voor zorgen dat vrouwen er op hun best uitzien. Dat benadrukt de unieke schoonheid van iedere vrouw


Iets meer over het oprichten van Marc Aurel


Het merk Marc Aurel bestaat officieel sinds 1972, en het vervaardigen van damesbroeken begon in 1979. Het maken van deze damesbroeken zorgde al snel voor een ware hype. Het merk kreeg in Duitsland steeds meer naamsbekendheid en is tegenwoordig over de hele wereld te krijgen. Hoewel het merk tegenwoordig de productie steeds meer aan het uitbesteden is richting het buitenland zorgt de leiding van het bedrijf nog steeds dat kwaliteit goed in de gaten wordt gehouden.


Ontwerpen voor de moderne vrouw


Marc Aurel is het geschikte merk voor de moderne vrouw. Omdat ze de trends altijd volgen en kennis hebben van kwaliteitskleding blijft Marc Aurel vaak de markt net een beetje voor. Natuurlijk verwerken ze trends wel in hun eigen collecties, waardoor de kleding van Marc Aurel altijd uniek is en blijft. Ze gebruiken de kleuren van dat moment ieder seizoen opnieuw. Deze kleuren verwerken ze in de prints en basics.

Hierdoor is het altijd mogelijk om gemakkelijk een geschikte outfit samen te stellen met moderne, leuke kleuren zonder dat je hiervoor te veel aandacht hoeft te vragen. Daarnaast is Marc Aurel perfect gemaakt om te matchen, je kunt de artikelen uitstekend met artikelen van de eigen collectie matchen of ervoor kiezen om deze als basics te matchen met een paar van de favoriete artikelen in jouw kledingkast.


De beste Marc Aurel kleding koop je op Miinto


Ben jij al fan van Marc Aurel? Dat is niet vreemd, want Marc Aurel is gemaakt voor de hedendaagse vrouw. Het heeft aandacht voor detail en duidelijke lijnen. Het laat zich inspireren door de laatste trends, maar zeker niet alleen maar leiden. Door de mooie designs en oog voor kwaliteit blijft het merk buitengewoon populair. Dit is een merk voor vrouwen met zelfvertrouwen. Als jij Marc Aurel gaat bestellen dan wil je natuurlijk ook snel van jouw aanwinst genieten. Daarom krijg je vaak de volgende dag al jouw artikel in huis.

Verwijder alle filters

Marc Aurel

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.