Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Gratis verzending vanaf 100€

Retourneren tot 15 januari

KULTIVATE

Met trots stellen wij de unieke en kenmerkende mode van het merk Kultivate voor. Vanuit Nederland laat dit frisse en innovatieve bedrijf al sinds 2011 een sterke indruk achter op de modewereld, met name door hun rauwe, gewaagde en artistieke designs. Kultivate is gecentreerd rond één centraal idee: dat stijl iets persoonlijks is wat telkens opnieuw moet worden uitgevonden. Het draait allemaal om uitdrukking van individualiteit.


Kultivate's Filosofie


Hun filosofie komt duidelijk naar voren in hun slogan 'Not for everybody', waarmee ze een ode brengen aan diversiteit en zelfontplooiing. Hoewel ze begrijpen dat hun stijl niet naar ieders smaak zal zijn, moedigen ze mensen toch aan om los te breken van conventies en zelf op ontdekkingstocht te gaan.

In lijn met deze gedachte is ook elk product uniek; geen twee Kultivate items zijn ooit exact hetzelfde. De designers spelen voortdurend met patronen, kleurencombinaties en snitten waardoor elke collectie tegelijkertijd vertrouwd én nieuw voelt.


De Collecties


Verwacht bij elke nieuwe collectie innovatieve ontwerpen die trends zetten in plaats van ze na te volgen. Of je nu houdt van grafische T-shirts, warme truien of subtiele accessoires, Kultivate heeft altijd iets verrassends voor jou in petto.

Het merk levert ook een breed scala aan seizoensgebonden kleding die zowel functioneel als modisch is. Of het nu gaat om dikke winterjassen die je tegen de elementen beschermen of luchtige zomerkleding die gemaakt is voor comfort tijdens warmere maanden - beide variëteiten vind je terug in het uiteenlopende assortiment.


Kwaliteit


Ondanks hun vernieuwingdrang blijft Kultivate altijd toegewijd aan kwaliteit. Elk item wordt geproduceerd met aandacht voor detail en vakmanschap zonder concessies te doen aan functionaliteit of comfort. Van de hoogste kwaliteit stoffen tot naadloze stiksels, alles wordt nauwgezet gecontroleerd om er zeker van te zijn dat elk product voldoet aan de hoge normen die zij hebben gesteld.

Echter staat kwaliteit niet alleen gelijk aan duurzaamheid bij Kultivate, maar ook aan comfort. Zachte materialen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het item zo fijn mogelijk draagt.


Kulturele Inspiratie


Inspiratie voor hun ontwerpen haalt Kultivate overal vandaan maar vaak reflecteren ze wereldwijde trends terwijl ze toch trouw blijven aan hun Nederlandse roots. Dit resulteert in kledingstukken die universeel aantrekkelijk zijn maar dan wel mét een onmiskenbare Hollandse twist.


Trendsetters in de Mode-industrie


Kortom, omdat ze niet bang zijn om anders te zijn en buiten bestaande normen willen treden, heeft dit fascinerende modemerk laten zien dat zij trendsetters zijn binnen de industrie.

Of je nu zoekt naar basiskledingstukken met vlotte prints of iets meer onderscheidend wilt toevoegen aan je garderobe; bij ons vind je vast iets naar jouw smaak tussen het ruime assortiment van het merk Kultivate!

Verwijder alle filters

Kultivate

pagina 1 van 2

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.