's Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en gratis retournering
Bespaar 15% EXTRA op de sale met de code EXTRA15
Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 100€ EN GRATIS RETOURNERING

GRATIS VERZENDING VANAF €100

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Back

JW Anderson

Jonathan Anderson is een Noord-Ierse ontwerpen en de persoon die het merk JW Anderson in 2008 heeft opgericht. De uitgebreide collectie van JW Anderson trok al snel de aandacht, wat ervoor zorgde dat het merk getoond kon worden tijdens de 2008 London Fashion Week. Vanaf dat moment was het merk buitengewoon populair. Met een eigen, unieke ontwerpesthetiek zorgt het merk JW Anderson voor een moderne interpretatie tussen vrouwelijkheid en mannelijkheid. Het zet mensen aan tot nadenken door bewust te kiezen voor kruisbestuiving tussen dameskleding en herenkleding

Het merk begon in het begin exclusief met een herencollectie en dat was de eerste twee jaar of exclusief het geval. Er volgende een op zichzelf staande damescollectie in 2010. Dat is misschien ook wel de reden dat het merk JW Anderson buitengewoon populair is geworden, het is wereldwijd populair bij fashionistas en bij de echte mode experts. Het is en blijft een van de meest trendsettende modeontwerpers ter wereld, wat ervoor zorgt dat het merk constant opnieuw weet uit te dagen.

Luxeconcern LVMH verwierf in 2013 een minderheidsbelang in het merk en benoemde Anderson tot creatief directeur van het Spaanse merk Loewe. Anderson was eerder creatief directeur van Sunspel van 2010 tot 2014.

Wat je kunt verwachten van het merk

Nadat het merk een aantal keren in de prijzen is gevallen heeft het merk zich voor altijd weten te vestigen als een toonaangevend up-and-coming luxe label. De collecties worden ook gekenmerkt door de flirterige en hedendaagse. De modeontwerper uit Noord-Ierland speelt graag met uitgesproken vormen en kleuren. Dankzij de eerder genoemde doelbewuste kruisbestuiving tussen heren- en damesmode kan hij elke keer opnieuw unieke silhouetten creëren.

Een brede collectie

Naast de bekende kledingstukken kun je bij JW Anderson ook terecht voor bijvoorbeeld accessoires of tassen. Ook deze hebben allemaal hun eigen unieke stijl die je vrijwel nergens anders tegen gaat komen. Naast de bekende shirts kun je ook gaan voor jurken, schoenen en meer. Met andere woorden, er is altijd een optie met betrekking voor JW Anderson.

Natuurlijk koop je ook JW Anderson op Miinto

Ben jij ook helemaal fan van dit mooie merk? Dan kunnen we je met trots vertellen dat Miinto een brede collectie JW Anderson heeft. En juist vooral omdat het merk zo uitdagend is en zichzelf constant opnieuw kan uitvinden is het belangrijk om regelmatig te kijken welke nieuwe opties we beschikbaar hebben. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van de allernieuwste collecties van JW Anderson, maar kun je ook zien welke artikelen er eventueel in de sale zijn. Want luxe kledingstukken krijgen voor minder geld, wie zou dat uiteindelijk niet willen?

Filter

1185 resultaten

Pagina 1 van 12

Volgende

Pagina 1 van 12