Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

JACOB COHËN

Jacob Cohen is een Italiaans modemerk dat handgemaakte spijkerbroeken maakt voor de jonge en fashionable man. Hierdoor zijn de broeken van Jacob Cohen comfortabel en uniek. Ook de jassen uit de herencollectie mogen er zeker zijn. Op Miinto.nl zijn vooral de broeken en jassen van Jacob Cohen te vinden. Shop jouw favoriete Jacob Cohen items op Miinto.nl.


Perfectie was goed genoeg voor Jacob Cohen


Als ontwerper wist Jacob Cohen precies wat hij wou – hij wou een collectie van broeken die prachtig moesten worden afgewerkt en ook nog eens perfect moesten. Hoewel het als modemerk al bestaat sinds 1985 kwam het eerste succes pas in 2003, het concept van luxe kwam steeds meer naar de voorgrond op dat moment.

De broeken van Jacob Cohen krijgen in tegenstelling tot veel andere geen chemische behandeling. Daardoor kunnen ze er ook zeker van zijn dat de wassing elke keer perfect is. Mede daardoor zijn de broeken altijd uniek en levendig te noemen. En tegenwoordig heb je zelfs de optie om ook jassen en T-shirts van Jacob Cohen te dragen.


Wat maakt Jacob Cohen uniek?


De onnavolgbare kenmerken zijn de sterke punten van het merk. De exclusieve elegantie in combinatie met de comfortabele stoffen van hoge kwaliteit. Het moest een broek worden die zowel formeel als casual kon worden gedragen. Skinny jeans die je ook aan kunt doen onder een blazer. De verfraaiing met verfijnde detaillering en het gebruik van fijne stoffen zijn een blijvend kenmerk van Jacob Cohen.

Innovatie en traditie worden perfect samengesmolten in elke broek van dit modemerk. De veeleisende klantenkring verwacht ook simpelweg niets minder. De eerder benoemde afwezigheid van agressieve chemicaliën hebben plaatsgemaakt voor de natuurlijke kleurstoffen. Dat is niet alleen goed voor de drager zelf, maar ook nog eens voor ons milieu.


Vakmanschap in elke broek


Let vooral op de details als je Jacob Cohen broeken bekijkt via Miinto. Let op het stikwerk langs de naden (vaak in een leuk kleurtje) of de kostbare verzilverde knopen. Dit is allemaal met de hand 'op kleermakers wijze' uitgevoerd en daarom zijn deze kleine details elke keer weer perfect afgewerkt. Als je op zoek bent naar een broek van topkwaliteit dan voldoen deze broeken zeker aan alle kwalificaties. Het is zeker een broek om trots op te zijn – zowel nu als in de toekomst. Deze duurzame kledingstukken blijven altijd mooi en tijdloos. Het is dan niet alleen een broek, het is gewoon een investering in de toekomst. En laten we eerlijk zijn, wie zou zo’n mooie broek zelf niet willen hebben?


De beste Jacob Cohen broeken bij Miinto


Als je een echte fan bent dan wil je natuurlijk altijd de nieuwste Jacob Cohen jeans, ook al heb je er misschien de kast al vol fan. Daarom kun je speciaal voor jou hier altijd de nieuwste kledingstukken vinden en weet je niet alleen zeker dat je altijd de nieuwste kleding en mode draagt, maar shoppen bij Miinto zorgt er ook nog eens voor dat je zeker niet te veel geld betaalt voor jouw nieuwste modestuk. Dat is wel zo prettig.

Verwijder alle filters

Jacob Cohën

pagina 1 van 13