Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

HALE BOB

Daniel Bohbot is de creatieve ontwerper achter het merk Hale Bob, en het merk is populair bij veel van 's werelds toonaangevende sterren. Daarom worden de modekleding van Hale Bob vaak gezien op bekende en mooie beroemdheden zoals Paris Hilton, Britney Spears, Heidi Klum, Sharon Stone, Eva Longoria en Halle Berry. Daarnaast zijn de dameskleding van Hale Bob vaak te zien in grote tv-shows en series zoals "The Ellen DeGeneres Show" en "Desperate Housewives", terwijl muziekliefhebbers vaak kleurrijke jurken van Hale Bob in muziekvideo's kunnen zien. Het grote succes is een symbool van het vermogen van Hale Bob om een unieke combinatie van vrouwelijk en elegant design te creëren.

Bohbot werd geboren in Marokko, maar groeide op in het modemecca Parijs, en in 2001 verhuisde de creatieve ontwerper naar Los Angeles om Hale Bob te lanceren. Daarom is Hale Bob ook geïnspireerd door de nieuwste trends in de modewereld, evenals de heersende trends van beroemdheden in Hollywood. Daarnaast wordt Hale Bob gedreven door de visie dat vrouwen zich mooi, zelfverzekerd en comfortabel moeten voelen, en daarom garandeert het merk een vrouwelijke, kleurrijke en elegante uitstraling.

Daniel Bohbot gaat elk halfjaar op tournee op zoek naar inspiratie voor de unieke mix van stijl en verfijning in zijn collecties. Hij is voortdurend op zoek naar de volgende grote trend en houdt nauwlettend de ontwikkelingen bij in wat vrouwen dragen, om vervolgens zijn eigen manier te vinden om deze ontdekkingen in zijn mode te verweven.


Dameskleding voor de vrouw die durft op te vallen


Hale Bob biedt dameskleding die vrouwen laat opvallen. Hun collecties zijn uniek en de prints zijn ontwikkeld in hun eigen studio, exclusief voor de collecties van Hale Bob. Een materiaal dat prominent aanwezig is in de collecties is zijde, en de meeste kledingstukken zijn gemaakt van dit luxe materiaal. Het natuurlijke materiaal zijde houdt je warm in de winter en koel in de zomer, en Hale Bob vindt dat het de essentie van vrouwelijkheid vastlegt. Een vrouw is immers altijd in verandering en heeft veel verschillende eigenschappen, net als het geniale materiaal zijde. Doordat de vrouw zijde draagt, verandert het materiaal terwijl zij het draagt, net als bij de vrouw.


Doel om vrouwen zich mooi te laten voelen


Het hoogste doel van het merk is om vrouwen zich mooi, comfortabel en zeker te laten voelen, en dat is iets waar ze in zijn geslaagd. Want het zijn niet alleen beroemdheden die rondlopen in een jurk, blouse of andere kledingstukken van Hale Bob, maar ook gewone vrouwen van alle leeftijden.

Verwijder alle filters

Hale Bob

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.