Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

GCDS

GCDS, een acroniem voor God Kan niet Zerstoren, is een high-octane, high-impact mode-label gevestigd in Milaan maar diep verworteld in de ultra straatkant esthetiek van haar oprichters, de in Napels geboren broers Giuliano en Giordano Calza.

De Wieg van GCDS


Beïnvloed door hun mediterrane opvoeding en de urban undercurrent van het merk in Milaan, is GCDS een mix van Italië's gevierde sartoriale knowhow en de onafhankelijke, heilige barbarositeit van moderne streetwear. De broers Calza debuteerden GCDS in 2016 met de hoop om een frisse moderne identiteit te creëren die een jeugdige, impulsieve geest met een instapbaar prijspunt combineert.

Verken de Wereld van GCDS


Niets over GCDS is ingehouden: kleurrijke anaglyphics, opzichtige details en brutale prints worden allemaal prominent weergegeven in de collecties. GCDS ademt een geest uit van opstandige jongeren die niet bang zijn om zich uit te drukken. De visie is betoogd in vet verklaarde lettertypen op sweaters, T-shirts en, in een vindingrijke wending, sokken.

Karakteristieken van GCDS


GCDS regeert met joviale rekbaarheid het koninkrijk van over-sized proporties. In bijna elk stuk presenteert het merk buitensporige vormen met een knipoog. Van enorme mouwen op trenchcoats tot de torenhoge platformzolen op hun iconische schoenen, GCDS viert het overdreven. Toch zijn deze proporties secuur doordacht, om zo een vleiend silhouet te creëren dat het lichaam van zijn drager opwaardeert.

GCDS & de Beroemdheden


Tal van celebrities voelen zich aangetrokken tot het energieke en gedurfde ontwerp van het label. Het is geen verrassing dat sterren zoals Bella Hadid, Dua Lipa en Kendall Jenner gezien zijn in stukken van GCDS. Het merk is tevens te zien in populaire muziekvideo's, waardoor hun beruchte statement-stijl zelfs op globaal platform wordt tentoongesteld.

GCDS Kopen op Miinto


Met GCDS is mode nooit saai. Elk kledingstuk is als een ministrak geproduceerd kunstwerk, gemaakt om op te vallen in plaats van te mengen. Verkennen en winkelen op GCDS op Miinto om uw garderobe bij te werken met stukken die uw unieke stijl perfect tot uitdrukking brengen. GCDS schudt zonder twijfel de mode scene op met hun unieke combinatie van hoge mode en toegankelijke draagbaarheid. Het merk onderschat inmiddels niet wie hun doelgroep is: jonge mensen met een drang naar uitdrukkingsvorm en voldoende stijlgevoel om de regels van mode te negeren ten gunste van een unieke, persoonlijke look. Nederlandse en Belgische klanten kunnen nu mee naar de ride, dankzij Miinto dat een selecte collectie van het merk in huis heeft.

Verwijder alle filters

GCDS

pagina 1 van 9