Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

GARRETT LEIGHT

Garrett Leight staat wereldwijd bekend om zijn toewijding aan de klassieke kunst van het brillen maken, waarbij design en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Als fashion merk combineren zij vakmanschap en iconisch design met een moderne, innovatieve geest.

De reis van Garrett Leight


Geïnspireerd door zijn eigen omgeving in Californië, ontstond het merk met een eigen stijl en visie. Garrett Leight werd opgericht door de zoon van de oprichters van het brillenmerk Oliver Peoples. Door op te groeien tussen brillen, heeft Leight een formidabel oog voor detail ontwikkeld zijn visie wordt nu uitgevoerd in luxe collecties die creativiteit en ambachtelijk vakmanschap uitstralen.

Ontdek het merk Garrett Leight


Garrett Leight biedt een fantastische mix van invloeden uit de wereld van de film, mode, muziek en kunst. Dit stelt het merk in staat om een unieke stijl en esthetiek te creëren. Het zijn meer dan alleen brillen, het zijn ware fashion statements die innovatie, kwaliteit en vakmanschap op subtiele wijze communiceren.

Unieke kenmerken van Garrett Leight


De collecties van Garrett Leight worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke kwaliteit, moeiteloze stijl en aandacht voor detail. Elke bril wordt met de hand vervaardigd uit de fijnste materialen, zoals acetaat en metaal, en biedt in combinatie met tijdloze ontwerpen een hele nieuwe dimensie van stijl en functionaliteit.

Garrett Leight in de wereld van de glinstering


Garrett Leight is meer dan alleen een brillenmerk, het is een deel van de modewereld. Hun samenwerkingen met toonaangevende ontwerpers laten een glimp zien van de oneindige mogelijkheden op het gebied van design en innovatie. Hierdoor bezit Garrett Leight een plaats in de wereld van mode en luxe.

Koop Garrett Leight producten op Miinto


Voor de klanten van Miinto is het merk Garrett Leight een fantastische aanvulling op hun garderobe. Of je nu op zoek bent naar een alledaagse of een statement bril, de collecties van Garrett Leight bieden iets voor iedereen. Elk product is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de hoogste verwachtingen van kwaliteit, stijl en comfort. Bij het aanschouwen van de brilcollectie van Garrett Leight zult u begrijpen waarom het merk wereldwijd is geprezen om zijn vakmanschap en design. De erkenning voor de producten is weerspiegeld in de populariteit en aanwezigheid in high-end winkels en bij stijlvolle klanten over de hele wereld. Deze merkwaardige revolutie in het apkunst maakt Garrett Leight nu beschikbaar voor iedereen om te ontdekken en te waarderen op Miinto.

Verwijder alle filters

Garrett Leight

pagina 1 van 2