Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

FREDERIQUE CONSTANT

Als horlogeliefhebber is het merk FREDERIQUE CONSTANT vast en zeker geen onbekende naam voor jou. Bekend om zijn geweldige combinatie van het klassieke en het moderne, heeft dit Zwitserse merk zijn plaats in het horloge landschap meer dan verdiend.

Een duik in de tijdloze geschiedenis van FREDERIQUE CONSTANT


Gevestigd in het hart van Zwitserland, in Genève, staat FREDERIQUE CONSTANT bekend om zijn verfijnde en elegant vervaardigde uurwerken. Met een passie voor uitzonderlijke horloges begonnen de oprichters, Peter Stas en Aletta Francoise Frédérique Stas-Bax hun reis in de jaren '80. Ze hadden een visie om luxe horloges toegankelijk te maken voor een breder publiek. Daarmee hebben ze de Zwitserse horlogeindustrie tot het hoogste niveau gebracht.

Ontdek de FREDERIQUE CONSTANT-wereld


De collecties van FREDERIQUE CONSTANT zijn rijk aan variëteit en stijl. Van de charme van de Ladies Automatic-collectie tot de indrukwekkende functionaliteit van de Flyback Chronograph Manufacture, elk horloge vertelt zijn eigen unieke verhaal. Deze horloges zijn meer dan alleen sieraden, ze zijn symbolen van vakmanschap en aandacht voor detail. De horloges raken nooit uit de mode en zijn daarmee een investering die vele generaties zal meegaan.

Eigenschappen die FREDERIQUE CONSTANT kenmerken


Wat FREDERIQUE CONSTANT onderscheidt van andere merken, is het streven naar perfectie. Elk detail, van het ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering, wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Bovendien worden alleen de beste en meest duurzame materialen gebruikt voor de productie. De horloges zijn stijlvol, verfijnd en hebben een sterke aantrekkingskracht. Ze belichamen de essentie van tijdloze elegantie.

De kunst van het horloge maken


Elk FREDERIQUE CONSTANT horloge is het resultaat van vakkundig ontwerp en uitmuntend vakmanschap. Het perfectioneren van elke beweging, de finesse van het detail, en de keuze van hoogwaardige materialen samen vormen de magie van FREDERIQUE CONSTANT horloges.

FREDERIQUE CONSTANT aankopen op Miinto


Voor iedereen die waarde hecht aan stijl en kwaliteit, biedt Miinto een verzameling van FREDERIQUE CONSTANT horloges. Je zal versteld staan van de variëteit en de schoonheid van de aangeboden modellen. Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen, zodat je een horloge ontvangt dat een echt meesterwerk is. De schoonheid en verfijning die wordt gegoten in elk FREDERIQUE CONSTANT horloge zijn onmiskenbaar. Het merk heeft bewezen een pionier te zijn in de horloge-industrie, met een onwankelbare toewijding aan vakmanschap en innovatie. Het is een naam die een bepaald niveau van prestige draagt, en dat maakt het kiezen van een FREDERIQUE CONSTANT horloge een invulling van de behoefte aan klasse en uitmuntendheid.

Verwijder alle filters

FREDERIQUE CONSTANT

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.