Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en Makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Simpel retourneren binnen een periode van 14 dagen.

FLOREZ

Het is geen verrassing dat mode een gastrol speelt in het leven van iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Er zijn talloze modemerken op de markt die proberen zich te onderscheiden en Florez is er absoluut een van. Door zijn flair voor design en focus op kwaliteit, heeft Florez met succes het dynamische landschap van de mode-industrie veroverd.


Over Florez


Florez is een vooraanstaand merk uit Amsterdam dat zich richt op premium denim kleding. Het bedrijf begon in 2016 door Connie Vork en Martijn Mallee met de visie om fashionable jeanstrends aan te bieden zonder in te leveren op draagcomfort. Met trots stellen ze hun productieproces ten toon; elk paar broeken wordt zorgvuldig vervaardigd, waarbij ambachtslieden gebruik maken van traditionele technieken om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen.


Esthetische verschijning


Merkbaar binnen de collecties van Florez is de strategische mix tussen klassiek en trendy die resulteert in producten met tijdloze elegantie. De esthetiek van dit merk ligt vast in het principe van minimalisme gecombineerd met functionaliteit - trends worden tegenwoordig steeds meer vervangen door stukken die eenvoudig maar toch elegant zijn, iets waarin Flores duidelijk excelleert.


Product variëteit


Zonder twijfel slaagt Florez erin om een breed scala aan productvariëteit aan te bieden binnen haar categorieën. Elk seizoen werkt Florez hard om unieke collecties uit te brengen waaronder jeans, tops, jassen, jumpsuits & jurken die perfect passend zijn bij elke gelegenheid; denkend hierbij aan casual weekenduitjes of zakelijke bijeenkomsten.


Kwaliteitsmaterialen en vakmanschap


Slechts weinigen zouden kunnen ontkennen dat het vakmanschap dat wordt ingezet bij de creatie van Florez-kledingstukken tot uiting komt door hun onbetwistbare comfort en duurzaamheid. Zwaarlijvig katoenen denim wordt deskundig behandeld en gevormd tot perfect aansluitende jeans die geen beperking vormen voor bewegingsvrijheid. Bovendien geeft elke naad, knoop en rits getuigenis af van aandachtige detailhandelingen.


Diversiteit als kernwaarde


Eén aspect waarop dit merk vooral hoog scoort is diversiteit - diverse maten worden deskundig afgestemd op verschillende lichaamsvormen wat betekent dat alle vrouwen zich mooi kunnen voelen terwijl ze gemakkelijk verfijnde looks creëren met kledingstukken die perfect passend zijn voor hen persoonlijk.


Iedere dag draagbaar


Florez moedigt vrouwen aan om authentiek zichzelf te blijven door designs aan te bieden voor elke stemming - loungewear voor comfort zoekende thuiswerkers of strakke pantalons als power suit onderdeel nodigen uit tot flexibel combineringsvermogen binnen jouw garderobe.

In vergelijking met andere kledingmerken valt Flórez op door haar transparantie over productiestandaarden welke gezamenlijk harmoniserende ethisch-verantwoorde procedures handhaven volgend Europese normerering; milieu-impact minimaliserend patchwork maakt onderdeel uit. Roep dan ook gerust 'lang leve modieuze als flexibele garderobes' want dankzij haar doordachte ontwerpfilosofie bevindt Flórez zich standvastig middenin ons hectische postmoderne levensritme - Flórez definieert dynamiek middels fashion!

Verwijder alle filters

Florez

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.