Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

FARM RIO


De Verrijking van de Gekleurde Wereld van FARM Rio


FARM Rio is een merk dat synoniem staat voor kleurrijke, energieke en vrolijke mode. Oorspronkelijk opgericht in Rio de Janeiro, Brazilië, heeft de kleding van FARM Rio de wereld veroverd met zijn unieke kleuren en maatschappelijk bewuste aanpak van modeontwerp. Elke collectie van FARM Rio is even levendig en stijlvol, waardoor het merk populair is bij klanten van alle leeftijden wereldwijd.

Het Verhaal van FARM Rio


FARM Rio begon als een petitie-stand op een belangrijke markt in Rio de Janeiro. Het leverde al snel een schare loyale klanten op, dankzij de kleurrijke ontwerpen die het lichaam van de drager flatteerden en tegelijkertijd een unieke kledingstijl en zelfvertrouwen bevorderden. Het merk staat nu bekend om zijn botanisch geïnspireerde prints, levendige kleuren en zomerse sferen, precies wat je zou verwachten van een merk dat zijn oorsprong vindt in het zonne-gekuste Rio.

Ontdek FARM Rio


FARM Rio is meer dan alleen een modemerk: het is een levensstijl. Het verbindt mensen door kleine dagelijkse pleziertjes om te bewonderen en lief te hebben; een liedje, een geur, kleurrijke prints, onverwachte mixen. Ongeacht de trends of de modegrillen van het seizoen, blijft FARM Rio zich engageren om kleding te ontwerpen die zowel stijlvol als comfortabel is.

Kenmerken van FARM Rio


FARM Rio is een toonbeeld van manierisme. Hun ontwerpen zijn koel, zelfverzekerd en moeiteloos. Ze zetten in op het ontwikkelen van collecties die vibreren met gewaagde prints, felle kleuren en vrouwelijke silhouetten om frisse en speelse outfits te stimuleren. Elk stuk van FARM Rio voelt als een kunstwerk, trekt je aan met zijn ingewidente kracht van uitdrukking.

Koop FARM Rio op Miinto


Maak je klaar om de meest veelzijdige collecties van FARM Rio op Miinto te doorzoeken. Je zult vast en zeker een stuk vinden dat je waardering voor mode tot uitdrukking brengt, ongeacht je stijlvoorkeur. Schatzoekers van mode zullen dol zijn op de eclectische mix van patronen, kleuren, stoffen en ontwerpen die FARM Rio te bieden heeft. FARM Rio is een merk dat harmonie vindt tussen levendigheid en verfijning - een merk dat de ware essentie van het Braziliaanse levensgenot vastlegt in elk individueel stuk. Indien je de kans krijgt, kun je het best persoonlijk een stuk van FARM Rio aanraken en voelen om de elegantie en het vakmanschap te ervaren van wat velen beschouwen als één van de meest levendige modemerken van deze tijd. Met FARM Rio aan je zijde, kun je elke dag opvrolijken, één outfit per keer.

Verwijder alle filters

FARM Rio

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.