Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

ETNIA BARCELONA

Etnia Barcelona is een merk dat nauw verweven is met kunst en cultuur, waarbij het visie en originaliteit uitstraalt in elk facet van zijn ontwerpen. Deze passie voor creativiteit heeft ertoe geleid dat Etnia Barcelona een avant-garde merk is geworden in de wereld van designerbrillen. Van hun gedurfde kleurenpaletten tot hun innovatieve benadering van ontwerp, dit Spaanse merk barst van energie en expressie.

De Wortels van Etnia Barcelona


Het verhaal van Etnia Barcelona begint met Fulgencio Ramo, die in de jaren vijftig een kleine brilfabriek oprichtte. De expertise en passie voor brillen werd van generatie op generatie doorgegeven, wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van Etnia Barcelona in 2003. Hoewel het merk zich richt op de toekomst met zijn vooruitstrevende ontwerpen, blijft het trouw aan deze fundamentele familiare en artistieke waarden en handhaaft het zijn diepe wortels in traditie en vakmanschap.

Kennismaking met Etnia Barcelona


Etnia Barcelona staat bekend om zijn expressieve, kleurrijke en artistieke brillen. Ze onderscheiden zich door een divers pallet aan originele kleuren en patronen, gecombineerd met hoogwaardige, comfortabele materialen. De optische monturen en zonnebrillen van het merk belichamen een wereld van opvallende en unieke eyewear, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de esthetische en praktische behoeften van de drager.

Tijdloze Karakteristieken


De winnende combinatie van tijdloos design en energieke kleuren definieert de unieke karakteristieken van Etnia Barcelona. Elk stuk speelt meesterlijk met geometrische vormen, heldere lampen en type scenario’s om een esthetisch aangenaam eindproduct te creëren. Daarnaast verzekeren eco-vriendelijke materialen en de nieuwste technologieën dat de eyewear evenveel over prestaties als over stijl gaat.

Mode Bewuste Ontwerpen


Een van de belangrijkste aspecten van Etnia Barcelona is hun commitment om innovatieve en modebewuste ontwerpen te bieden aan een wereldwijd publiek. Het merk werkt vol enthousiasme aan het creëren van collecties die inspelen op de nieuwste trends, terwijl ze tegelijkertijd een tijdloze en universele aantrekkingskracht behouden. De brillen zijn ontworpen met het doel de individualiteit en persoonlijkheid van elke drager te versterken.

Etnia Barcelona op Miinto


Op Miinto kun je een uitgebreide selectie vinden van Etnia Barcelona brillen die voor elke stijl geschikt zijn, van klassiek conservatieve stukken tot meer modieuze en gewaagde ontwerpen. Met de gemakkelijke winkelervaring kan je op elk gewenst moment, vanuit het comfort van je eigen huis, een nieuw paar Etnia Barcelona-brillen bemachtigen. Etnia Barcelona is een merk dat de perfecte balans weet te vinden tussen kunst en design, tussen traditie en innovatie. Het merk bevestigt voortdurend zijn plaats als een leider in de wereld van premium eyewear, met zijn gewaagde maar elegante monturen die altijd de aandacht trekken. Dit alles gecombineerd met de hoogwaardige, duurzame materialen en het vasthouden aan traditionele vakmanschap maakt Etnia Barcelona tot een merk dat zowel inspirerend als transformatief is.

Verwijder alle filters

Etnia Barcelona

pagina 1 van 3