Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

DAVID KOMA

David Koma is een wereldberoemd modehuis dat zich onderscheidt door strakke silhouetten en creatief gebruik van leder, kant en andere hoogwaardige textiel. Geboren als David Komakhidze in Georgië, heeft Koma zijn naam in de modewereld gemaakt met zijn in Londen gevestigde label.

De opkomst van David Koma


Op achtjarige leeftijd begon Koma met het tekenen en op twaalfjarige leeftijd had hij al zijn eerste modeshow in zijn geboortestad Tbilisi. Later verhuisde hij om zijn studies voort te zetten aan de prestigieuze Central Saint Martins in Londen. Kort na zijn afstuderen in 2009, lanceerde hij zijn gelijknamige merk, David Koma. Zijn elegante en provoceerde ontwerpen, oleken zich al snel in populariteit en werden gedragen door tal van beroemdheden waaronder Jennifer Lopez, Beyoncé en Rihanna.

Ontdek de wereld van David Koma


David Koma is synoniem geworden voor de ultra-gevormde vrouwelijkheid geinspired door de natuurlijke vorm en schoonheid van het vrouwelijk lichaam. Zijn werk legt vaak de nadruk op vorm en figuur met gebruik van architectonische lijnen en zorgvuldige afstemming op de vrouwelijke vorm.

De handtekening van Koma


Wat de collecties van Koma onderscheidt, zijn de hoekige vormen en de aandacht voor detail. Hij maakt vaak gebruik van complexe technieken zoals ingewikkeld kleermakerswerk en precisie knip- en plakwerk. Koma is er altijd op uit om de grenzen van de mode te verleggen en zijn passie voor viergevend ontwerp is duidelijk zichtbaar in elk stuk dat hij creëert.

Een blik op de iconische stukken


Een van de meest opvallende creaties van Koma is zijn innovatieve gebruik van leer. Hij combineert dit op een briljante manier met andere stoffen om unieke texturen te creëren. Een ander markant element van zijn werk is het gebruik van geometrische vormen die de aandacht trekken en de symmetrie van het ontwerp benadrukken.

David Koma op Miinto


Miinto is trots op het aanbieden van een ruime selectie van David Koma-stukken. Van zijn kenmerkende jurken en prachtige avondkleding tot perfect op maat gemaakte tops en rokken - modebewuste shoppers kunnen de nieuwste stijlen van het merk ontdekken en kopen op onze online winkel. Tot slot, David Koma is een unieke stem in de wereld van designerkleding. Zijn visie, talent en toewijding aan vakmanschap hebben hem een gevestigde naam in de mode-industrie gemaakt. Door trouw te blijven aan zijn esthetische principes en voortdurend nieuwe ideeën te ontwikkelen, blijft Koma kleding creëren die zowel tijdloos als eigentijds is, en dat de draagster zich altijd speciaal laat voelen.

Verwijder alle filters

DAVID KOMA

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.