Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

CLJD

Claes Iversen, de ontwerper achter CLJD, heeft een onmiskenbare stempel gedrukt op de modewereld met zijn kenmerkende ontwerpen. Zijn kledingmerk, afgekort tot CLJD, staat bekend om het produceren van stukken die zowel tijdloos als vernieuwend zijn, ongeacht het seizoen.

De Wortels van het Merk


CLJD, met zijn hoofdkantoor in Kopenhagen, heeft vanaf het begin een doel voor ogen gehad - om mode te creëren die zowel artistiek als draagbaar is. Onder leiding van Claes Iversen heeft het merk een reputatie opgebouwd voor het verleggen van grenzen, terwijl het trouw blijft aan zijn Scandinavische design esthetiek.

Een Kennismaking met CLJD


Als je CLJD eenmaal ontdekt, zul je merken dat het een merk is dat waarde hecht aan schoonheid in eenvoud. Van ingetogen prints tot minimalistische snitten, elke collectie weerspiegelt de kernwaarden van het merk door stukken te leveren die zowel levensvatbaar in de kast zijn als stand-alone stijlverklaringen.

Wat Kenmerkt CLJD?


Als je naar een CLJD-ontwerp kijkt, valt je misschien eerst de aandacht voor detail op. Unieke stoffen, subtiele versieringen en onverwacht kleurgebruik versterken de verfijning van de stukken. Tegelijkertijd blijft het merk trouw aan zijn Scandinavische roots, met een voorkeur voor eenvoud en functionaliteit in zijn ontwerpen.

De CLJD-Stijl


Wat is de stijl van CLJD? Het is een vraag die het best kan worden beantwoord door de stukken zelf. Of het nu gaat om een luchtige zomerjurk of een perfect getailleerde winterjas, de stukken van CLJD zijn zowel stijlvol als draagbaar. Ze bewegen zich moeiteloos van dag naar nacht, seizoen naar seizoen, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elke garderobe.

De CLJD-Kleding aan je Garderobe Toevoegen bij Miinto


CLJD is beschikbaar op Miinto, waar je een brede selectie van hun nieuwste collecties kunt vinden. Het is gemakkelijk te winkelen en te ontdekken, met de zekerheid dat je een stuk koopt van een merk dat zowel kwaliteit als artistiek ontwerp waardeert. Wat betreft CLJD, het merk staat synoniem voor hedendaagse elegantie. Het blijft constant evolueren, altijd met een scherp oog voor schoonheid, kunst en esthetiek, waarbij het er altijd in slaagt trouw te blijven aan zijn wortels – dat is het creëren van mode voor het echte leven, gedurfde mode die de perfecte balans vindt tussen artistiek en draagbaar. Hun collecties bieden klanten de mogelijkheid om hun eigen stijl tot uitdrukking te brengen door middel van kledingstukken die zo uniek zijn als zij zelf.

Verwijder alle filters

CLJD

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.