Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

CHLOÉ

Chloé is sinds de jaren vijftig een begrip in de modewereld. De collecties van Chloé kenmerken zich door een vleugje boho met een tikkeltje Parijse nonchalance. Het Franse modehuis bracht onder leiding van Gaby Aghion in 1952 een ware revolutie teweeg in het modeklimaat vanwege haar verfrissende en ruimdenkende collecties. Vandaag de dag staan vrijheid en onafhankelijkheid nog steeds hoog in het vaandel bij dit legendarische designerlabel. Met comfortabele maar stijlvolle ontwerpen is het merk niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Gedragen door stijliconen over de hele wereld, de nodige it-bags zoals bijvoorbeeld de ‘Tess’ bag en meerdere lijnen hoort Chloé in het rijtje van de meest succesvolle modehuizen wereldwijd.


Vrijheid en authenticiteit


Al in de jaren vijftig van de vorige eeuw liet Chloé een frisse wind waaien door de modewereld. In plaats van vrouwen een vastgestelde look op te leggen, moedigde het merk vrouwen aan om een eigen stijl te creëren. Dit was een volledig nieuw concept in het modebeeld van de jaren vijftig. Nog steeds is de kernwaarde van het merk het creëren van authenticiteit om zo een eigen look te vinden. De collecties van Chloé zijn nog altijd geïnspireerd door sterke, onafhankelijke vrouwen die niet bang zijn om buiten de gebaande paden te durven treden. De hedendaagse ‘Chloé girls’ laten zich dan ook het beste omschrijven als free spirits die niet bang zijn hun eigen koers te varen. Met een meisjesachtige maar tevens nonchalante look, treden ze ieder avontuur in stijl tegemoet. Van luchtige bloesjes met een vleugje western tot de iconische Susanna-boots met studs: Met een paar Chloé stukken in jouw garderobe toon jij jouw onafhankelijkheid. Deze vrijgevochten look haalt het beste in een vrouw naar boven en mede daardoor worden it-girls over de hele wereld in Chloé gesignaleerd. Stijliconen van over de hele wereld zweren bij het merk. Van de perfecte Chloé tas tot een nonchalante jurk: Met deze items ben jij klaar voor ieder moment van de dag.


Stijlvol de dag door


De Chloé signature look ademt nog altijd een vleugje seventies. Naast vrijheid staat ook creativiteit hoog in het vaandel. Creëer daarnaast jouw eigen unieke look met de sophisticated Chloé kleding, door eindeloos te combineren en er jouw eigen twist aan te geven. De shows op de Paris Fashion Week zijn seizoen na seizoen weer een verademing. Ondanks de heldere visie van het merk weet het label de modewereld steeds weer te verrassen. Door samenwerkingen aan te gaan met creative spirits, zoals Rita Ackermann blijft het merk zichzelf telkens weer vernieuwen. Mooie items met een speelse knipoog: Zo laten de Chloé items zich het best omschrijven. Daarnaast komt de liefde voor sieraden steeds terug in subtiele details. Denk bijvoorbeeld aan studs, gespen en broches waarmee de ontwerpen net even dat beetje extra krijgen. De Chloé items hebben slechts een belangrijke missie en dat is jou volledig jezelf te laten zijn. Ook de kleinste Chloé girls kunnen zich inmiddels hullen in de prachtige creaties van dit merk. Zo kun je de outfit van jouw mini-me perfect afstemmen op die van jou. Denk aan absolute Chloé klassiekers, maar dan een maatje kleiner en met een iets hoger ‘cute-gehalte’. Shop jouw favoriete Chloé items eenvoudige online en kies voor een look die je de hele dag door kunt dragen.

Verwijder alle filters

Chloé

pagina 1 van 24