Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

CAZAL

Als je op zoek bent naar een viering van stijl en individualiteit in glazen, is CAZAL het merk dat je niet mag missen. Dit Duitse merk staat bekend om zijn onderscheidende, iconische ontwerpen die persoonlijkheid en attitude uitdrukken.

Een reis door de tijd met CAZAL


CAZAL is opgericht door de legendarische ontwerper Cari Zalloni, wiens initialen het merk zijn naam geven. Ongeëvenaard in zijn ontwerpen, heeft Cari Zalloni genres doorbroken en zijn merk op de kaart gezet als een van de meest gezocht icoon in het wereld van brillen. CAZAL's ontwerpen werden snel een rage in de jaren '80, vooral binnen de hiphopscene die ze als ultiem statussymbool beschouwde.

Ontdek CAZAL


CAZAL is synoniem voor uitmuntendheid en creativiteit. Het merk is trouw gebleven aan zijn ontwerpfilosofie; rebelse en gedurfde monturen creëren die aantrekkelijk en functioneel zijn. CAZAL brillen worden gekenmerkt door hun extravagante ontwerp dat individualiteit weerspiegelt, exclusiviteit uitstraalt en een gevoel van luxe afgeeft.

Karakteristiek CAZAL


CAZAL benadrukt dat ware schoonheid niet in symmetrie ligt, maar in het ongewone. Symmetrie is teleurstellend volgens CAZAL en dat is de filosofie die de uitzonderlijke en buitengewone ontwerpen van hun brillen drijft. Maar naast het ieders zijn unieke stijl te laten uitdrukken, garandeert CAZAL ook het beste van de kwaliteit. De klant kan erop vertrouwen dat alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt en deze worden zorgvuldig verwerkt volgens hoge Duitse standaarden.

De invloed van de hiphop cultuur


De hiphop cultuur heeft een belangrijke rol gespeeld in het populariseren van Cazal-ontwerpen. Icoon zoals Run DMC, Rick Ross en Jay-Z, hebben allemaal de hippest stijlen van CAZAL's zonnebril en framesletenschappen gedragen. De extravagante stijl en grote, opvallende frames waren een perfecte match voor de flamboyante esthetiek van hiphop.

CAZAL op Miinto


Voor wie op zoek zijn naar een stijlstatement, vanwege de bekende en eclectische ontwerpen, is CAZAL te vinden op het Miinto platform. Ontdek een ideale mix van luxe en rebellerende stijl in de CAZAL collectie op Miinto. Van trendy zonnebrillen die u allure geven tot opvallende brilmonturen die u direct onderscheiden van de massa. Ervaar de CAZAL magie en voeg wat casual luxe toe aan je look! En zo is CAZAL meer dan alleen een merk brillen. Het staat voor moed, zelfexpressie en de wil om het onmogelijke mogelijk te maken. Het bezit van een CAZAL-bril is een overredende keus om uw eigene unieke stijl te maken die niet bang is om zich van de massa te onderscheiden. Zeur niet over het zijn als de rest, wees uniek, wees gedurfd met CAZAL.

Verwijder alle filters

CAZAL

pagina 1 van 3