Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Brooks Brothers

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

BROOKS BROTHERS

Brooks Brothers is een iconisch Amerikaans merk, bekend om zijn formele en luxe kledinglijnen. Het merk vormt een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis en cultuur, met starre trouw aan klassieke styling gemengd met innovatieve benaderingen van productie en design.

De Oorsprong van Brooks Brothers


Brooks Brothers is in 1818 opgericht door Henry Sands Brooks in New York City. Het was het eerste "ready-to-wear" modehuis in Amerika. Henry Sands Brooks had oog voor mode en geloofde dat kleding de man maakte. Hierdoor worden sinds het begin van het merk hoogwaardige, stijlvolle en verfijnde kledingstukken geproduceerd.

Verken het Imperium van Brooks Brothers


Brooks Brothers heeft een lange traditie van baanbrekende technologie en productontwikkeling. Het merk was de pionier van veel kledingstukken en stijlen die nu als vanzelfsprekend worden beschouwd. Zo introduceerde het als eerste het ready-to-wear concept en scheerde het merino schapen uit Spanje voor de allereerste merino truien.

Kenmerkende Eigenschappen van Brooks Brothers


Het merk is altijd synoniem geweest met het woord 'kwaliteit'. Dit komt terug in hun gebruik van de beste stoffen, zorgvuldige kleermakerij en klassieke stijlen. Het merk staat bekend om zijn nauwgezette aandacht voor detail. Dit wordt duidelijk in de handgeweven dasspelden, luxe kasjmier truien, het traditionele Brooks Brothers Navy pak en de duurzame maar elegante schoenen.

Brooks Brothers en de Cinema


Buiten de mode-industrie staat het merk ook bekend om zijn connecties met de filmwereld. Van iconische filmkostuums tot de kleding van de Amerikaanse presidenten in dramafilms, de invloed van Brooks Brothers op de filmkleding is aanzienlijk.

Aankopen van Brooks Brothers op Miinto


Miinto is bijzonder trots om Brooks Brothers in hun indrukwekkende selectie van kwaliteitsmerken op te nemen. Bij Miinto kunt u kiezen uit een breed scala aan iconische Brooks Brothers producten, variërend van hun kenmerkende Navy pakken tot hun hoogwaardige knitwear en accessoires. Het verhaal en het erfgoed van Brooks Brothers stralen door in elk kledingstuk dat ze creëren. Hun consistente toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en stijl maakt Brooks Brothers uniek. Bij het kiezen van Brooks Brothers kiest u niet alleen voor een kledingstuk, maar wordt u ook deel van een historisch erfgoed van elegantie en stijl.

Verwijder alle filters

Brooks Brothers

pagina 1 van 10