Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Gratis verzending vanaf 100€

Retourneren tot 15 januari

BAUM UND PFERDGARTEN

Baum und Pferdgarten werd in 1999 in Kopenhagen opgericht door Helle Hestehave en Rikke Baumgarten. Ze bedachten de merknaam als een combinatie van hun achternamen, en het weerspiegelt de dualistische speelsheid die terug te vinden is in hun ontwerpen op een meer dan perfecte manier. Vanaf het begin hebben de twee Creative Directors elkaar voortdurend aangevuld en uitgedaagd om collecties te creëren vol botsende contrasten, felle kleuren en onvergetelijke prints als het fundamentele ontwerp-DNA.

Baum und Pferdgarten is dan ook een merk geworden voor zelfverzekerde vrouwen die kiezen voor comfortabele kleding maar dan wel moderne twist. Wat je in de collecties van Baum und Pferdgarten telkens weer opnieuw ziet zijn opvallende prints, felle kleuren en die prachtige prints.

Het merk Baum und Pferdgarten is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere Deense modemerken en is beroemd geworden vanwege de combinatie van onverwachte contrasten en tijdloze designs. Deze zijn overal en altijd gemakkelijk te combineren.


Wat moet je qua stijl weten over Baum und Pferdgarten?


Bij Miinto kun je de mooiste jassen, blazers, broeken, truien en tops vinden van Baum und Pferdgarten. Elk jaar opnieuw weet dit merk iedereen te verrassen met de eerder genoemde attributen. Je kunt bijvoorbeeld in deze collectie weer veel tinten van pastel vinden. De pullovers en T-shirts zijn goed te combineren met andere, relaxte kledingstijlen. Hierdoor is een kledingstuk van Baum und Pferdgarten vaak gemakkelijk te combineren met wat al in jouw kledingkast hangt, en wat je er in de toekomst nog aan toe gaat voegen.


Het Baum und Pferdgarten assortiment


Het assortiment van Miinto biedt onder meer jurken, broeken, tops, en nonchalante truien van Baum und Pferdgarten. Deze hebben allemaal de befaamde felle kleuren en opvallende dessins. Denk hier bijvoorbeeld aan een broek met ruitjes of een top met stippendessin. Daarnaast zorgt Baum und Pferdgarten ervoor dat ze alleen maar werken met hoogwaardige materialen. Door alleen voor kwaliteit te kiezen is het mogelijk om kleding te maken die niet alleen langer mee gaat, maar die je ook zeker vaker gaat dragen.


Ook de mooiste Baum und Pferdgarten designs bij Miinto


Het leuke aan Baum und Pferdgarten is het feit dat ze durven te spelen met onze perceptie van Scandinavisch en vooral Deens design. Daar waar de meeste mensen misschien zouden denken dat het allemaal relatief saai en kleurloos zou worden zorgt dit merk ervoor dat je zeker weet dat dit niet het geval is. Als je dus een leuk, uitdagend merk zoekt wat niet nog universeel bekend is dan kan Baum und Pferdgarten zeker een leuke optie bieden.

Verwijder alle filters

Baum und Pferdgarten

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.