's Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en gratis retournering
Bespaar 15% EXTRA op de sale met de code EXTRA15
Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 100€ EN GRATIS RETOURNERING

GRATIS VERZENDING VANAF €100

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Home Merken Asics
Back

Asics

Asics is een relatief bekend sportschoenenmerk. Deze sportschoenen worden regelmatig gebruikt voor lopen, tennis, en andere sporten, dus als je een atleet bent, dan kan je zeker verder met een paar schoenen uit deze collectie.

De Asics collectie is niet beperkt tot de veelvoorkomende zwarte en witte sportschoenen, want hier vind je ook heel wat uitzonderlijke kleuren zoals roos, lichtblauw, roosgoud, en nog veel meer. Als je een nieuw paar sportschoenen nodig hebt, of je bestaande collectie wil aanvullen met een functioneel paar schoenen, kijk dan zeker even naar de Asics collectie.

Asics Tiger

De Tiger collectie vindt zijn oorsprong in Japan. In 1986, introduceerde dit merk de alfa gel. Deze gel bracht sportschoenen naar een nieuw niveau, want het hielp atleten om hun prestatie te verhogen.

Vandaag kan je de Tiger collectie nog steeds terugvinden onder dit merk. Tiger is ondertussen een lifestyle collectie met schoenen die Japanse en moderne invloeden weergeven. De Tiger collectie is natuurlijk nog altijd een collectie voor atleten door de aanwezigheid van de begeerde alfa gel.

De Nimbus

Wanneer je schoenen van dit merk evalueert, zal je zonder twijfel ook het Nimbus model tegenkomen. Dit model van schoen is speciaal ontworpen voor lopen op lange afstand.

Lopen op lange afstanden is nooit vriendelijk voor de voeten, dus het vinden van de juiste sportschoen is hierbij zeer belangrijk. De schoenen zijn ontworpen met extra ondersteuning, dit maakt de Nimbus heel geschikt voor lopen op lange afstanden. Natuurlijk heeft deze schoen ook een bijzonder goede zool waarmee het schokken absorbeert. Dus, als je voeten vaak pijn doen na een lange afstand, dan is de Nimbus zeker een schoen die je moet overwegen.

De Nimbus is beschikbaar in verschillende kleuren en er zijn momenteel verschillende versies beschikbaar. De Nimbus is ook uitgerust met gepatenteerde technologie; dit betekent dat de schoen alleen beschikbaar is onder dit merk.

Betaalbare Sportschoenen Voor Atleten

Atleten hebben zonder twijfel de hoge prijzen van sportschoenen al ervaren in het verleden. Een goede schoen kan namelijk bijzonder veel kosten. Daarom is het zo verfrissend om een merk zoals Asics ter beschikking te hebben. Dit merk heeft de technologie en de juiste ontwerpen voor sportschoenen, maar toch blijven de schoenen betaalbaar.

Wanneer je sportschoenen koopt, hou altijd rekening met de sokken die je draagt tijdens het lopen. Het is ook best om je schoenmaat te nemen in de avond; dit omdat de voeten tijdens de dag kunnen opzwellen. Als je dan je maat in de morgen neemt, dan heb je vaak een maatje te klein. Atleten moeten vandaag zeker profiteren van de betaalbare prijzen waarvoor deze schoenen beschikbaar zijn, want Asics schoenen verkopen bijzonder snel uit. Bovenop de aantrekkelijke prijzen kan je ook rekenen op fikse kortingen voor de nieuwe collectie. Als je deze schoenen wil aanschaffen voor een spotprijsje, dan zit je zeker goed op onze website en deze collectie sportschoenen.

Filter

482 resultaten

  • 1
  • 2
  • 5

Pagina 1 van 5

Volgende
  • 1
  • 2
  • 5

Pagina 1 van 5