Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

ARTE ANTWERP

Arte Antwerp, een uniek Belgisch modehuis, staat bekend om zijn hedendaagse en stedelijke esthetiek. Hun prachtige ontwerpen stralen een sfeer van zelfvertrouwen en moderniteit uit, perfect voor de modebewuste man en vrouw van vandaag.

De wortels van Arte Antwerp


Arte Antwerp trok zich op uit de levendige Antwerpse kunstscene en heeft zichzelf voortdurend opnieuw uitgevonden, trouw blijvend aan zijn artistieke inspiratie. De oprichter en creative director, Bertony da Silva, beschouwt het merk als een heropleving van zijn persoonlijke passie voor kunst en mode. Ondanks zijn hoge groei, heeft Arte Antwerp zijn onafhankelijke status weten te behouden, waardoor het merk authentiek en echt blijft.

Ontdek de stijlwereld van Arte Antwerp


De ontwerpen van Arte Antwerp zijn strak, modern en eigentijds, geïnspireerd door de stadscultuur van Antwerpen en de veelzijdige kunstscene. Uniek is het gebruik van high-end materialen, die zorgen voor stijlvolle silhouetten en een tijdloos palet van kleuren. Dit resulteert in kledingstukken die zowel elegant als practisch zijn, perfect voor de stedelijke omgeving.

Kenmerkende kenmerken


Wat Arte Antwerp onderscheidt, is hun unieke identiteit en stijl. Ze mengen voortdurend culturele invloeden, met stukken die de lijnen tussen straatmode en high-end fashion vervagen. Typisch voor het merk zijn de eenvoudige lijnen, de gedurfde graphics en de zachte, comfortabele materialen zoals katoen en wol.

Arte Antwerp en België


Arte Antwerp is trots om gevestigd te zijn in België, een land dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en diversiteit in kunst en mode. Het merk belichaamt de Belgische geest door een fusie van traditie en moderniteit, iets wat weerspiegelt wordt in hun adembenemende ontwerpen.

Arte Antwerp op Miinto


Miinto is verheugd om Arte Antwerp aan te bieden, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl. Op onze online marktplaats vindt u een selectie van hun meest iconische stukken - van elegante t-shirts en truien tot stijlvolle jassen en accessoires. Waar je ook voor kiest, met Arte Antwerp straal je zelfvertrouwen en chic uit. Bij Miinto waarderen we merken die erin slagen hun unieke identiteit te behouden terwijl ze een ingrijpende invloed op de wereld van de mode hebben. Arte Antwerp is zo'n merk. Met hun inzet voor kwaliteit, avant-garde designs en sterke, tijdloze esthetiek, bieden ze kledingstukken die langer meegaan en nooit uit de mode raken.

Verwijder alle filters

Arte Antwerp

pagina 1 van 2

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.