Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

AREA

Area is een intrigerend modehuis met zijn thuisbasis in New York City. Het merk, dat werd opgericht door Beckett Fogg en Piotrek Panszczyk, is synoniem geworden met het maken van speelse en gedurfde kleding voor de moderne vrouw. Area onderscheidt zich door zijn unieke benadering van mode, waarbij nadrukkelijk gebruik wordt gemaakt van textielontwikkeling, kristalverfraaiing en uniek pasvormontwerp.

Het verhaal achter Area


Area werd in 2013 in New York City opgericht. Hoewel de oprichters verschillende achtergronden hebben, delen ze dezelfde liefde voor design en esthetiek. Sinds de oprichting heeft het merk een unieke en onderscheidende identiteit gevormd, die door de mode-industrie en klanten wereldwijd wordt herkend en gewaardeerd.

Duik in de wereld van Area


Area is een merk dat vaak de grenzen tussen traditionele kledingkeuzes en moderne trends probeert te overschrijden. Het merk maakt expressief gebruik van sprankelende en glanzende materialen om dynamische en opvallende kledingstukken te creëren. De unieke stijl en vindingrijkheid van het merk maken dat fashionista's en modeliefhebbers uit de hele wereld verliefd worden op hun ontwerpen.

De unieke eigenschappen van Area


Area kenmerkt zich door zijn gedurfde en levendige esthetiek. Het merk maakt uitgebreid gebruik van kristalverbeteringen om een gevoel van glamour en speelsheid in hun collecties te brengen. Bovendien zijn hun kledingontwerpen vaak uniek en provocatief, door het gebruik van asymmetrische snitten en een sterke focus op het weergeven van de vrouwelijke vorm.

De invloed van cultuur


Area is ook bekend om zijn integratie van culturele referenties in hun ontwerpen. Elementen uit kunst en cultuur uit de hele wereld worden gesymboliseerd in hun kledingstukken, wat bijdraagt aan de unieke aantrekkingskracht van het merk. Naast kleding heeft het merk ook een opvallende lijn van accessoires die een perfecte aanvulling zijn op hun kledingstukken.

Area stukken kopen op Miinto


Miinto is een one-stop-shop voor fashionistas die geïnteresseerd zijn in Area-producten. We hebben een uitgebreid assortiment kleding en accessoires van het merk in onze online winkel. Van verfraaide jurken en topjes tot unieke broeken en rokken, bij Miinto kun je gemakkelijk een geweldige outfit van Area samenstellen. Om de mooie en innovatieve wereld van Area te verkennen en fantastische stukken van het merk aan jouw garderobe toe te voegen, bekijk dan onze selectie op Miinto. De wereld van Area wacht op je, klaar om je look te transformeren en je een voorsprong te geven op de modecurve.

Verwijder alle filters

AREA

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.